POHVALILA SE

Nina Badrić oprostila se od Hrvatske; evo u čijem društvu putuje

17.12.2019 u 17:35

Bionic
Reading

Nina Badrić se sinoć u Zračnoj luci Zagreb pozirajući s cijenjenim domaćim glazbenikom Antom Gelom, pozdravila s Hrvatskom. Povod je kratka američka turneja na kojoj će, uz nju, nastupati i Petar Grašo. Omiljena glazbenica otkrila je i u kojim gradovima će je publika imati priliku čuti

Nina Badrić je jučer krenula na dalek put, a nju i Petra Grašu najprije 19. prosinca očekuje koncert u New Yorku, zatim 20. prosinca nastupaju u Chicagu, a potom 21. prosinca odlaze u Toronto. Prije polaska je pozirala u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb i pritom pokazala da joj je prilikom putovanja najvažnija udobnost. Ležerno izdanje sačinjeno od sportske odjeće i tenisica zaokružila je dugom 'puffer' jaknom.

View this post on Instagram

Amerika je zemlja dalekaa 😁✈️❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Nini to neće biti prvi posjet Americi. Prije pet godina je kao specijalna gošća Olivera Dragojevića sudjelovala na njegovoj turneji gdje su u svakom gradu koncerti bili rasprodani. To joj je bila prva turneja po Americi i Kanadi.

'U svakom gradu bila sam 'luda Mara' koja se svemu oduševljavala, a oni su mi govorili - daj se smiri, daj se sredi', ispričala je pjevačica nakon povratka s te turneje.

View this post on Instagram

#decembartoremember 💫❤️💫

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on