SVE ŠIRI POPIS

Nina Badrić odgodila sve zakazane koncerte: 'Hvala svima na razumijevanju i strpljenju'

12.03.2020 u 10:32

Bionic
Reading

Pjevačica je prošlog vikenda održala uspješan koncert u zagrebačkoj Areni, a dogovorene nastupe koje je trebala imati u Srbiji i Sloveniji odgodila je zbog novonastale situacije sa širenjem korona virusa

O otkazivanju koncerata Nina Badrić svoje obožavatelje je obavijestila putrem društvenih mreža. Naša pjevačica trebala je pjevati u Novom Sadu, Čačku, Kruševcu i Mariboru, a fanovima je u objavi zahvalila na razumijevanju i strpljenju.

Ninin koncert nije jedini koji se odgađa zbog novonastale situacije. Tri dana zaredom, od 14. do 16. ožujka, trebale su u KD-u 'Vatroslav Lisinski pjevati The Frajle. Rasprodale su prva dva koncerta, pa su dodali i treći, no zagrebačka publika morat će se strpjeti. Nastupi novosadske grupe odgođeni su za 18. svibnja te 1. i 2. lipnja.

Svoj povratnički koncert otkazala je i Vesna Pisarović. Trebao se održati 28. ožujka u Domu sportova, a novi datum koncerta je zakazan za 23. svibnja. Vijest o odgodi koncerta pjevačica je objavila na svom Instagram profilu.

Najvećoj zabavljačici na domaćoj estradi, Maji Šuput su svi nastupi na javnim mjestima otklazani do sredine travnja, a svoje koncerte odgodili su i Miroslav Škoro, Marija Šerifović, Mia Dimšić, Jura Stublića & grupe Film, Partibrejkersi.

Odgođen je i Dan hrvatskog filma i glazbe u Bruxellesu, u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog audiovizualnog centra, koji se trebao održati 24. ožujka, radi preventivnih mjera koje su nedavno uvedene u Europski parlament zbog pojave koronavirusa.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Ovo su preventivne mjere koje možete poduzeti za zaštitu od koronavirusa: