ROĐENDANSKO SLAVLJE

Nina Badrić jednom je fotografijom otkrila novu frizuru Leonarde Lončar

03.11.2023 u 09:08

Bionic
Reading

Povodom svog 54. rođendana Leonarda Lončar susrela se sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Ninom Badrić u jednom poznatom restoranu u Zagrebu, a poznata pjevačica taj je trenutak ovjekovječila kamerom i objavila na svom Instagram profilu

'Moja ljubica, moj cvjetić, moja najljepša duša i princeza iz nekog drugog Svijeta. Sretan ti rođendan najljepša moja!' Tim je riječima prepunim emocija Nina Badrić čestitala 54. rođendan svojoj prijateljici iz mlađih dana, Leonardi Lončar.

Dvije dame snimile su fotografije u poznatom zagrebačkom restoranu, gdje su očito bile na rođendanskom ručku ili večeri, a Leonarda joj je na čestiku uzvratila emotikonima srca i riječima:

'Lepa moja ljubičica! Volim te i jako sam sretna kaj dijelimo naše živote već duuuuuuuuugo godina! I još bumo dugo!' Na to joj je Nina odgovorila da ju 'ne da nikom'.

zadnji dan ljeta

Koncert pod zvijezdama: Nina oduševila publiku, a pažnju je privukla i njezina haljina

Pogledaj galeriju

I dok je Nina raspuštene kose u laganim valovima pozirala u smeđem predimenzioniranom kaputu, Leonarda Lončar, poznata po svom osebujnom stilu, ni ovoga puta nije razočarala.

Uz traperice i bijelu košulju je iskombinirala sako u boji sličnoj kaputu Nine Badrić, no ono što upada u oko njezina je nova frizura, odnosno boja kose.

Leonarda Lončar sad je crvenokosa te se i dalje šiša na kratko, samo što je za rođendansko slavlje odlučila svoju kosu zalizati unatrag, što se svima svidjelo, a posebno Marijani Batinić koja je napisala:

'Kakav friz @leonarda.loncar👌🥰 top ste obje, a frizura ✨'

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'