ČLANOVI ŽIRIJA 'SUPERTALENTA'

Nina Badrić i Enis Bešlagić pridružuju se Merliću

06.08.2009 u 14:56

Bionic
Reading

U ocjenjivanju talenata Dubravku Merliću pridružit će se pjevačica Nina Badrić i glumac Enis Bešlagić, čime je upotpunjen žiri 'Supertalenta', jesenskog showa Nove TV

'Supertalent' sa snimanjem audicija započinje već ove subote u Splitu. Uz strogog i pravednog Merlića, kojeg već prozivaju hrvatskim Simonom Cowellom, Nina će svojim izvrsnim sluhom birati najbolje kandidate, dok će im Enis Bešlagić tražiti onu zabavniju stranu neophodnu u showbusinessu. Sigurno je da će ovaj trio uz voditelje Renea Bitorajca i Igora Mešina najviše zabaviti gledatelje i publiku, budući da se show snima pred punim gledalištima u pet hrvatskih gradova.

Enis Bešlagić

'Nema boljeg nego sjediti, promatrati i kritizirati, napokon sam i ja u ulozi da nekoga mogu ocjenjivati. Taj put selekcije prolaze svi koji su u ovom poslu, a prošao sam ga i osobno. Mnogo je talentiranih i potrebno je hrabrosti da se pokaže što možeš, samo je potrebno pružiti priliku. A ovaj show je upravo to - prilika za dobru zabavu svima i ostvarenje snova za jednog sretnika', objašnjava Enis, hrvatskoj publici najpoznatiji kao Šemso u seriji 'Naša mala klinika'.