BEZUVJETNA LJUBAV

Nikolina Ristović uživa na Ibizi uz svoje preslatke ljubimce

27.08.2019 u 14:53

Bionic
Reading

Zgodna voditeljica rijetko objavljuje fotografije na Instagramu, no boravak na Ibizi očito ju je inspirirao da to češće radi. Danima je zavodila svojim seksi fotografijama s te party-destinacije, a sada je pokazala tko joj ondje uljepšava dane

Osim što je javnosti poznata po svojim voditeljskim angažmanima, Nikolina Ristović je velika humanitarka, ljubiteljica životinja i aktivistica za zbrinjavanje napuštenih pasa u Hrvatskoj i Srbiji. Do sada ih je spasila već nebrojeno puno, a nerijetko pokazuje i svoje ljubimce za koje je voditeljica istaknula kako su punopravni članovi njihove obitelji.

'Prestanite govoriti da je to samo pas. Moj pas ima više osobnosti, poštovanja, empatije i vjernosti od većine ljudi. On je član obitelji', izjavila je svojedobno, a sada je ponovo pozirala sa svoja dva psića koji s njom provode vrijeme na ibizi.

Svoju je ljubav prema psima prenijela i na svoje kćeri, 22-godišnju Hanu i 4-godišnju Unu Sofiju koju je dobila u braku s s beogradskim povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem. Nikolina je uporna u namjeri da pomogne životinjama pa gotovo svakodnevno putem svoje Facebook stranice apelira na važnost udomljavanja.

'Cijela moja obitelj se zarazila time, ne možda toliko ekstremno kao ja, ali primjerice moja majka koja je govorila tipa pas neće nikad u moju kuću, do toga da se sad praktički borimo za skrbništvo', otkrila je ranije.