SLATKE MUKE MAJČINSTVA

Nikolina Ristović o svojoj velikoj ljubavi

19.11.2018 u 14:16

Bionic
Reading

Svaka njezina objava izazove veliku pažnju, kadkada i polemike, ali ipak svoje pratitelje najviše oduševi kad objavi nešto sa svojom 4-godišnjom mezimicom. Nikolina Ristović ne propušta istaknuti koliko voli i koliko je ponosna na svoje kćeri koje su neizmjerno obogatile njezin život, a mlađoj Uni Sofiji je posvetila svoju najnoviju 'crticu' iz života

Najviše vremena provodi sa mlađom kćeri, a nedavno su se vratile s obiteljskog putovanja u Americi. Nikolina Ristović je na Instagramu objavila fotografiju kako spava sa preslatkom Unom Sofijom, a komentar koji je ostavila u opisu fotografije izazvao je brojne komentare.

'Svatko bi trebao imati djecu, oni su najveća radost na svijetu. Shvatiš da su teroristi čim se rode i krenu te lomiti i ne dati da se naspavaš kao čovjek', napisala je voditeljica koja je dobila podršku drugih majki.

'Una je specifično dijete. Rano je prestala spavati poslijepodne, dosta je energična. Ne dopušta ni trenutak opuštanja. Imala je faze, kojih srećom više nema, kada se budila usred noći, oko tri ujutro, i zahtijevala da se igramo s njom. To bi potrajalo do sedam ujutro, ona bi blaženo legla i zaspala, a mi bismo onako premoreni morali nastaviti raditi. To je bila prilično naporna faza. Ona je dijete koje ne voli spavati', izjavila je ranije voditeljica.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX