UVIJEK POSEBNA I ZANIMLJIVA

Nikolina Ristović ima kombinaciju za pet i nepogrešiv modni instinkt

09.11.2018 u 15:28

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica Nikolina Pišek Ristović koja je zagrebačku adresu zamijenila beogradskom svojim modnim odabirima uvijek iznova dokazuje kako je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica

Nikolina nije propustila Drugi dan Zagreb Fashion Destinationa gdje je zablistala u još jednom outfitu bez greške spojivši nekoliko fantastičnih komada koje bi svaka fashionistica koja drži do sebe poželjela u svojoj garderobi.

Iako na ovom događanju nije nedostajalo poznatih lica poput Tihane Harapin Zalepugin, Barbare Nole, Ivane Mišure, Ivane Delač, Sonje Lamut ili Nine Mije Čikeš, spomenimo neke, zgodna voditeljica bila je među najzapaženijim uzvanicama.

  • +23
Drugi dan Zagreb Fashion Destinationa Izvor: Promo fotografije / Autor: BOJAN ZIBAR I MATEA VRCKOVIĆ

Pišek Ristović odjenula je zanimljivu asimetričnu košulju-haljinu (House of Holland), Fendijev žuti kaput od perforirane kože koji je nosila u nekoliko prigoda, seksi cipele zmijskog uzorka (Steve Madden) i upečatljivu šljokičastu torbicu s potpisom prestižnog brenda Miu Miu čije modele torbica stajliš voditeljica naprosto obožava. Ljetos se tako nije odvajala od njihove efektne crvene pletene torbice koju je pametno iskombinirala s lepršavim šarenim haljinama koje su kao stvorene za nju.

Ovaj look bez greške upotpunila je kosom stiliziranom u valove i diskretnim make upom.

Nikolina je nedavno je pak pokazala da je itekako dobro upućena u modne trendove prošetavši se po subotnjoj špici u još jednom nenadmašnom stajlingu.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Moderne traperice širih nogavica i visokog struka spojila je s tamnoplavim kaputićem s efektnim ukrasima i apsolutnim hitom: nezgrapnim bijelim tenisicama debelih potplata.

Inače, nedavno su ona i suprug Vidoje Ristović proslavili petu godišnjicu braka u kojem su postali i roditelji slatke Une Sofije. Počastili su se putovanje u SAD gdje su između ostaloga posjetili New York i Floridu.