zavodnička poza

Nikolina Pišek uživa u Zadru, a pratiteljima se javila s plaže

23.08.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Prekrasna voditeljica Nikolina Pišek uživa u okolici Zadra, a ljetne dane ispunila je opuštajućim boravkom na plaži

Ovo ljeto naša lijepa voditeljica odlučila je maksimalno iskoristiti! Da živi svaki dan kao da je posljednji pokazuje svakodnevno pratiteljima na vlastitom Instagram profilu, a ovih dana odmara u okolici Zadra, točnije u Punta Skali koja je posljednjih godina postala omiljena destinacija brojnih poznatih.

Nikolina Pišek podijelila je tako kratke isječke svog odmora u popularnom hotelu Falkensteiner te otkrila da uživa provoditi vrijeme na plaži. Uz to, napisala je da joj godi opuštenost i mir. Njezina dobra linija nije mogla proći nezamijećeno, a primijetile su to i njezine kolegice i prijateljice Ida Prester i Daria Lorenci Flatz koje su joj udijelile komplimente.

'Podsjeti me da NIKAD ne idemo zajedno na more', napisala je Prester našalivši se s prijateljicom.

Osim u ambijentu luksuznog hotela, Pišek je sinoć posjetila i vinograde 'Kraljevski vinogradi' te podijelila prekrasan ambijent suncem okupanog vinograda koji krasi zadarski kraj.

Prije Zadra, voditeljica je uživala i na drugim europskim destinacijama!

Početkom srpnja provela je vrijeme u Italiji, gdje je proslavila završetak fakulteta svoje kćeri Hane, a nakon toga je s prijateljicom otišla na krstarenje tijekom kojeg je posjetila Grčku, Maltu i Barcelonu, a zaključila je da je naučila kako se zaliječiti.

kratko i cvjetno

Nikolina Pišek pažnju je privukla haljinom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

Pogledaj galeriju