čestitamo!

Nikola Vlašić već ima razloga za slavlje: U potpunoj tajnosti njegova supruga Ana rodila je dječaka

28.06.2021 u 18:17

Bionic
Reading

I dok su sve oči i pažnja usmjereni prema hrvatskoj reprezentaciji koja će se na terenu suočiti sa Španjolcima, Nikola Vlašić već ima jako dobar razlog za slavlje. Naime, njegova supruga Ana prije nekoliko dana rodila je dječaka te je hrvatski reprezentativac po prvi put postao otac

Dok se hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić u reprezentativnom kampu u Rovinju pripremao za utakmicu osmine finala Eura protiv Španjolske, dočekala ga je divna vijest. Njegova supruga Ana rodila je njihovo prvo dijete, dječaka kojem su dali ime Noa. Ovu radosnu vijest par je sve do sada držao u tajnosti, donosi 24sata.

Nikola i Ana prije braka u vezi su bili pet godina, a u bračnu luku uplovili su prije nešto više od mjesec dana. Sudbonosno 'da' izrekli su u crkvi Svetog Lovre u Splitu. Par inače zajedno živi u Moskvi gdje 23-godišnji Nikola igra za CSKA.

  • +26
Hrvatski navijači na tribinama Parkena u Kopenhagenu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Par je nakon završetka ruskog nogometnog prvenstva stigao u Split gdje su se vjenčali u krugu obitelji i najbližih prijatelja, netom prije početka Eura. Nakon vjenčanja Nikola se pripremao za nastup na Europskom nogometnom prvenstvu, a njegova lijepa Ana za rođenje njihovog prvog djeteta kojeg će Nikola upoznati tek nakon završetka prvenstva.

I dok će njegova supruga i sin Nikolu gledati preko malih ekrana te mu nesumnjivo pružati podršku, u samo srce događanja, u Kopenhagen, stigla je Nikolina sestra, Blanka Vlašić.

Jedna od najvećih hrvatskih sportašica u povijesti vatreno će navijati za našu nogometnu reprezentaciju i svog brata Nikolu Vlašića. Na svom Instagram profilu podijelila je i djelić doista sjajne atmosfere koja vlada u glavnom gradu Danske.

  • +21
Hrvatski navijači u Kopenhagenu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX