znaju uživati

'U najboljem društvu': Fani Stipković pozirala sa svojim zaručnikom i legendarnim golmanom Ikerom Casillasom

03.10.2022 u 14:11

Bionic
Reading

Nakon brojnih svojih zavodljivih fotografija na Instagramu koje je objavljivala u posljednje vrijeme, naša novinarka, voditeljica, bivša manekenka i nagrađivana producentica s madridskom adresom, pohvalila se fotografijom

Fani Stipković i njezin zaručnik i legenda Real Madrida, Fernando Hierro družili su se ovih dana s još jednim slavnim španjolskim nogometašem, a palo je naravno i zajedničko fotografiranje kako bi ugodan susret ostao kao lijepi podsjetnik.

Riječ je o golmanu Real Madrida i Španjolske, Ikeru Casillasu za kojeg su španjolski mediji pisali da je novi dečko - Shakire koja je prije nekoliko mjeseci imala buran razvod s Gerardom Piquéom. Casillas se nakon glasina oglasio na Instagramu i demantirao da je u vezi sa slavnom kolumbijskom pjevačicom. Poručio je: 'Tocate las narices... Tocate las narices...'. što se u slobodnom prijevodu može napisati kao 'J....e se'.

Inače, Casillas se u siječnju 2021. razveo od dugogodišnje partnerice Sare Carbonero, a osim Shakire povezivalo ga se s Marijom José Camacho, udovicom nekadašnjeg golmana Barcelone Francesa Arnaua koji je u svibnju prošle godine počinio samoubojstvo u 46. godini. Casillas je nakon 16 godina igranja u Real Madridu 2015., a karijeru je završio 2020. godine. Prije tri godine kada je doživio srčani udar.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Fani se krajem prošle godine zaručila za Hierra, a trebali su se vjenčati ovog ljeta na Korčuli. Upoznala ga je na humanitarnoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019.