ŠTO STARIJA, TO BOLJA

Nikad ljepša Sandra Perković u noćnom izlasku: Evo s kim se provodila

19.04.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska sportašica sprema se za sljedeće natjecanje koje ima u svibnju, kad u Dohi započinje sezona Dijamantne lige, no uvijek nađe vremena za zabavu i opuštanje. Kako na svom profilu na Instagramu Sandra Perković rado dijeli trenutke iz privatnog života, tako je otkrila djelić atmosfere sa svog izlaska na kojem je opet blistala i oduševila u beauty smislu

Jedna od naših najuspješnijih atletičarki svih vremena osim sportskim uspjesima nastavlja oduševljavati svojim lijepim izgledom. U noćnom izlasku zablistala je u crnoj kreaciji s golim ramenima, a uz savršeno ispeglanu kosu i besprijekoran make up Sandra Perković je bila spremna za dobar provod.

Slavila je rođendan s prijateljicom Snježanom, sestrom poznate domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, čije kreacije nedodirljiva vladarica i kraljica bacanja diska stalno odijeva.

'Mislim da bi svaka žena trebala voditi brigu o svome izgledu i zdravlju i staviti to u listu prioriteta. Jedan je život, treba uživati i osjećati se dobro te iskoristiti svaki trenutak i okrenuti ga u pozitivnom smjeru', nedavno je poručila dvostruka olimpijska pobjednica, dvostruka svjetska i četverostruka europska prvakinja.

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL