POKAZALA ISKLESANO TIJELO

Kad Sandra Perković vježba trbušnjake onda to izgleda ovako

06.04.2018 u 19:27

Bionic
Reading

Sandra Perković možda niže nevjerojatne sportske uspjehe, ali njezina tjelesna transformacija također je zavrijedila priznanje. Najuspješnija hrvatska atletičarka promijenila je prehranu i posvetila se mukotrpnom vježbanju u teretani, a promjene na njezinom tijelu teško je ne primijetiti. Lijepa sportašica pohvalila se još jednom svojim mukotrpno zarađenim trbušnjacima

Mnogi bi zavidjeli Sandri Perković na ovakvoj liniji. Lijepa sportašica svakodnevno marljivo trenira i pazi na prehranu, a sve češće posjećuje i kozmetičke salone pa se tako nedavno poslužila estetskim trikom i povećala usne hijaluronskim filerima. Sandra ne krije kako joj je gubitak kilograma donio veće samopouzdanje, a njezino zadovoljstvo izgledom može se primijetiti i na njezinom stilu odijevanja koje je s godinama također evoluiralo.

Lijepa atletičarka svako toliko svoje obožavatelje na Instagramu počasti fotografijama iz teretane na kojima se može vidjeti koliko se njezino tijelo promijenilo u odnosu na ranije godine, pa je tako Sandra ovaj put podijelila sa svojim pratiteljima fotografiju na Insta Storyju na kojoj zadovoljno pozira s podignutom majicom, dok su u prvom planu 'six-pack' trbušnjaci.

'U ovom trenutku s ovim kilogramima bolje se osjećam, zdravije se hranim, bolje se hranim, kao žena sam zadovoljnija, a to je isto bitna stvar. Moraš biti sam sobom zadovoljan, iako voljela sam se ja u svim svojim verzijama', izjavila je Sandra Perković prošle godine, a ako je suditi prema nedavnoj fotografiji koju je objavila, Sandra se trudi tanjur obogatiti proteinima iz mesa i zelenilom.

Špekulira se kako je razlog Sandrine promjene novi muškarac u njezinom životu, no Sandra do sada nije potvrdila povezivanje s rukometašem Jerkom Matulićem, kao ni navodni prekid s trenerom Edisom Elkasevićem, pa javnost još uvijek živi u neznanju kada je Sandrin ljubavni život u pitanju.

  • +11
Modni stil Sandre Perković kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: tportal