SVE JOJ STOJI

Sandra Perković plijeni poglede u još jednoj trendi kombinaciji

11.04.2018 u 17:54

Bionic
Reading

Najuspješnija hrvatska atletičarka osim što niže sportske uspjehe, u posljednje vrijeme oduševljava svojim izgledom pa se svi slažu kako dugo nije izgledala ovako dobro

Najuspješnija hrvatska atletičarka promijenila je prehranu i posvetila se mukotrpnom vježbanju u teretani, a promjene su itekako vidljive.

'U ovom trenutku s ovim kilogramima bolje se osjećam, zdravije se hranim, bolje se hranim, kao žena sam zadovoljnija, a to je isto bitna stvar. Moraš biti sam sobom zadovoljan, iako voljela sam se ja u svim svojim verzijama', izjavila je Sandra Perković prošle godine.

Lijepa sportašica sad doista izgleda senzacionalno te samo niže odlične outfite. Nova vitka linija dala joj je dodatno samopouzdanje pa su i njezine modne kombinacije sve razigranije.

Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic

Budući da je istesala liniju do savršenstva, Sandri sve odlično stoji pa se na Instrgramu, gdje je vrlo aktivna, pohvalila još jednom jednostavnom, ali efektnom kombinacijom. 

  • +27
Sva lica Sandre Perković Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Atraktivna Zagrepčanka iskombinirala je usku dolčevitu s trendi hlačama kraćih nogavica, a ovaj elegantni look, prikladan i za poslovni sastanak, Sandra je upotpunila klasičnim crnim salonkama, odličnim make upom i frizurom s mladenačkim valovima.

Iva Radić, Sandra Perković i Branka Krstulović proslavile otvaranje Lei Lou web shop-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

Odmah su se zaredali i komplimenti poput: 'Super si', 'Just wow', 'Very elegant'...