DNEVNA ELEGANCIJA

Nikad ljepša Indira Levak pokazala svoju romantičnu stranu

22.05.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Pjevačicu Indiru Levak navikli smo gledati u ekstravagantnim kreacijama punim šljokica, kože i boja, posebice tijekom njezinih energičnih nastupa. No, najnovijim izdanjem poznata Slavonka sve je ugodno iznenadila

Poput prave dame, tako bi se najlakše mogao opisati posljednji stajling pjevačice Indire Levak kojim se osvojila Italiju. Naša estradna ikona proteklih je dana uživala sa suprugom Miroslavom Levakom i prijateljima u čarobnoj Veneciji za koju se posebno dotjerala.

Odjenula je smeđu haljinu na bijele male točkice i preko nje prebacila bijeli kimono. Uz cijelu kombinaciju nosila je i velike sunčane naočale i visoke platforme s plutom.

Venezia ❤❤❤ #oduzimadah #životjesada

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Ovo osvježavajuće i jednostavno izdanje pravo je iznenađenje za energičnu pjevačicu koju uglavnom možemo vidjeti u nešto razigranijim stajlinzima u kojima prevladava puno boja i uzoraka.

Za svoj je izgled Indira od obožavatelja dobila samo komplimente, a mi se moramo složiti kako bi popularnu Slavonku voljeli češće vidjeti u ovako elegantnim dnevnim outfitima.

  • +12
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL