NOVA AVANTURA

Nikad dosta putovanja: Karmela Vukov Colić nakon Kanade uživa na novoj destinaciji

29.08.2019 u 12:16

Bionic
Reading

Karmela Vukov Colić, koju se gledatelji godinama pratili u HRT-ovoj emisiji 'Dobro jutro Hrvatska', nakon kraćeg povlačenja s televizijskih ekrana, ponovno se vratila u ulogu voditeljice, no to je ne sprječava da i dalje putuje u omiljene destinacije, upoznaje druge kulture i gastronomiju

Nedavno je guštala u Kanadi, a onda se nakratko vratila u Hrvatsku, te je kofere spakirala i zaputila se u Monaco, a nakon toga Karmela Vukov Colić skrasila se u Španjolskoj, odakle svojim pratiteljima šalje zanimljive razglednice koje redovito objavljuje na društvenim mrežama.

Njezini obožavatelji primijetili su njenu prirodnu ljepotu, s obzirom da objavljuje fotografije na kojima nema šminke. 'Izgledate prekrasno. Imam jednu vašu fotografiju iz 2006. sa mojim sinom koji je tada imao 12 godina i tada ste izgledali super, ali sada prosto iz Vas zrači zadovoljstvo', poručio joj je jedan od oduševljenih pratitelja na Facebooku.

'Jedna od najvećih sloboda za mene je doći u zračnu luku, kupiti kartu za prvi avion i otići bilo kamo na neodređeno vrijeme. Zaista je istina: čim se malo pomaknete iz mjesta boravišta, problemi koji su vas mučili i prividno rasli, svedu se na realnu veličinu. Putovanje je dobar način da se vratite sebi', izjavila je svojedobno za Večernji list.