VRATILA SE U PROŠLOST

Nikad iskrenija Jennifer Lopez: 'Stvarno sam mislila da ću umrijeti'

29.11.2022 u 16:12

Bionic
Reading

'Ako je bilo tvoje, vratit će se' poslovica je iz koje možemo zaključiti da su Ben Affleck i Jennifer Lopez zbilja sjajan par! Dvadeset godina nakon izlaska najuspješnijeg albuma i slomljenog srca, pjevačica je još uvijek jedna od najuspješnijih žena Hollywooda koja uživa sreću s ljubavi iz mladih dana

Jennifer Lopez uistinu je sretna žena. Nedavno je proslavila dvadesetu obljetnicu svog trećeg studijskog albuma koji svakako služi kao točka prema kojoj možemo orijentirati njezin uspjeh. Pjevačka i glumačka karijera, ali i osobni život, nekako se u zadnje vrijeme sve kockice života slažu i J. Lo konačno može odahnuti.

'This Is Me… Then' album je koji sadržava sve hitove kojih se danas obožavatelji rado sjećaju, ali i koji su izgradili njezinu uspješnu karijeru. Osim toga, album je izašao u istom mjesecu kada se Lopez zaručila za svog tadašnjeg partnera, Bena Afflecka.

Jennifer i Ben, popularno zvani Bennifer živjeli su pravu ljubavnu romansu te je popularni glumac bio glavna inspiracija njezinom uspjehu.

Međutim, ljubavna sreća nije dugo potrajala i par je otkazao zaruke 2004. godine.

'Bilo je baš bolno kada smo prekinuli. Otkazivanje vjenčanja prije 20 godina je bio najbolniji ljubavni trenutak mog života. Stvarno sam mislila da ću umrijeti', iskreno je rekla Lopez prisjetivši se osjećaja od prije dva desetljeća.

Lopez, koja je obnovila romansu s 50-godišnjim Affleckom 17 godina nakon što su se prvi put rastali, napokon je više nego sretna te je rekla da je njihov završetak onaj 'koji se nikada ne bi dogodio u Hollywoodu'.

slavlje ljubavi

[FOTO] Stižu nove fotografije s bajkovitog vjenčanja Jennifer i Bena

Pogledaj galeriju

Baš kao da se vratila 20 godina unazad, Lopez se prisjetila starih, no još uvijek aktualnih hitova uz partnera joj je tada, ali i sada najbitnija i najveća podrška. U najnovijem albumu 'This is Me… Now' prisjetila je obožavatelje da je još uvijek 'Jenny from the Block' koja u životu ima jednake vrijednosti kao na početku karijere.

'Uzeli smo ovaj trenutak istinske sreće i uhvatili me u ovom trenutku u vremenu kada sam ponovno s ljubavi svog života i odlučili smo da ćemo zauvijek biti zajedno', komentirala je Lopez.