REagiranje

'Nijedno plovilo na setu filma Mamma Mia nije bilo pretreseno'

06.11.2017 u 14:07

Bionic
Reading

Na članak pod naslovom 'Sumnja na 'crni čarter': Pretresena jahta na setu filma 'Mamma Mia', objavljen na tportalu 12. listopada 2017., reagirali su iz tvrtke Pakt Media d.o.o. iz Zagreba, naglašavajući kako nijedno plovilo na setu filma nije pretreseno

'U članku su iznesene pojedine informacije koje činjenično nisu točne, a iz kojih bi se, zbog načina pisanja cijelog članka, moglo pogrešno zaključiti kako su navodno poduzete radnje i mjere nadležnih tijela, navodno u odnosu na plovila na kojima se snimao film 'Mamma Mia Here We Go Again', poduzete za vrijeme snimanja filma, te kako su iste utjecale na snimanje istog.

Radi objektivnog i potpunog informiranja javnosti, društvo Pakt Media d.o.o. iz Zagreba, kao servisni producent filma 'Mamma Mia Here We Go Again', želi naglasiti kako ni jedna jahta niti drugo plovilo na setu filma 'Mamma Mia' nije pretreseno od strane inspektora ili Lučke kapetanije, kako se to netočno navodi u članku. Policija je zatražila ugovornu dokumentaciju jednog od iznajmljenih plovila i to plovilo iz tehničke flote, te je društvo Pakt Media d.o.o. uredno postupilo prema tom zahtjevu.

Nadalje, niti jedno iznajmljeno plovilo nije korišteno za zabavljanje filmske ekipe, već isključivo za izvođenje radnih zadataka. Dodatno, radi objektivnog i potpunog informiranja javnosti, društvo Pakt Media d.o.o. želi naglasiti kako su sva plovila koja su bila iznajmljena za potrebe snimanja filma 'Mamma Mia Here We Go Again', bila iznajmljena od hrvatskih pravnih i fizičkih osoba temeljem uredno sklopljenih ugovora o najmu.

Povrh navedenog, niti jedno od plovila na slikama kojima je opskrbljen objavljeni članak nije plovilo u odnosu na koje je policija od društva Pakt Media d.o.o. zatražila dostavu ugovorne dokumentacije.

Slijedom svega navedenog, društvo Pakt Media d.o.o. zahtijeva prestanak iznošenja netočnih i neosnovanih tvrdnji vezanih uz snimanje filma 'Mamma Mia Here We Go Again'', piše u reagiranju tvrtke Pakt Media d.o.o.

  • +31
Glumci iz glazbene komedije Mamma Mia 2 uživaju u slobodnom danu Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX