ZEZNUO I KUMOVE

Nije odolio šali ni na svom vjenčanju, Đole matičarima prijavio kvar na autu

08.05.2017 u 20:49

Bionic
Reading

Đorđe Balašević i njegova supruga Olivera obilježili su u nedjelju 36 godina braka, a neobičnog dana njihovog vjenčanja popularni se Đole prisjetio na svom Facebooku

Balašević je objavio fotografiju s vjenčanja i sjećanja supruge Olivere na taj jedinstveni dan.

'Kasnili smo na vlastito vjenčanje... Tada je Jovana već bila rođena, kada smo se vjenčali, i ja sam zbog albuma za djevojčicu i slike željela biti u bijelom, mislim da je to san svake djevojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao traperice i prsluk, tenisice naravno, i stavio je bedž - Muppete', prenosi Balašević zapažanja Olivere.

Vjenčanje je održano 7. svibnja 1981. i s obzirom na to da je Đorđu umrla majka, bilo je skromno. Svoje kumove na vjenčanje je doveo na prevaru, rekavši im da idu na snimanje emisije na televiziji i da moraju ponijeti osobne iskaznice.

'Imala sam užasnu tremu, a Đorđe je izvodio viceve čak i na svojoj svadbi', otkriva Olivera i prisjeća se trenutka kad su se uz zvukove 'Svadbenog marša' otvorila vrata.

'Dočekali su nas matičar i njegova suradnica s lentama, a Đole je to morao prokomentirati: 'Oho, vidi miss i prva pratilja!', navodi Olivera i otkriva kako je popularni pjevač na pitanje matičara ima li tko što prijaviti pružio ključeve automobila i rekao da nešto nije u redu s ler gasom te da auspuh ne radi najbolje.

'I tako smo se mi legalizirali', objasnila je Olivera.