SPREMNA ZA JOŠ JEDAN BRAK

Nije moglo proći u tajnosti: Jennifer Lopez i Alex Rodriguez napokon proslavili zaruke, a evo i s kime

30.09.2019 u 10:19

Bionic
Reading

Čini se kako je datum vjenčanja latino dive i nekadašnje zvijezde bejzbola sve bliži. Iako službeni termin javnost još ne zna, a budući mladenci ga ne žele otkriti, sve je jasnije kako će se ubrzo dogoditi. Jennifer Lopez i Alex Rodriguez proteklog su vikenda, šest mjeseci otkako je bivši sportaš kleknuo ispred svoje drage, napokon i službeno sve proslavili

Proteklog vikenda u domu pjevačice Carole Bayer Sager u Los Angelesu održana je privatna zabava kojoj su mnogi željeli prisustvovati, no ona je bila namijenjena samo za odabrani krug ljudi.

Riječ je o zabavi koju su povodom svojih zaruka napokon i službeno proslavili Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, a među brojnim uzvanicima, osim njihove djece iz bivših brakova, bili su i bliski prijatelji, poput Ryana Seacresta i Leah Remini.

'Bila je to divna večer s mnoštvo upaljenih svijeća, bijelim cvijećem i ljubičastim osvjetljenjem, kako unutar kuće, tako i izvan nje. Bio je to savršen trenutak da svi njihovi prijatelji i obitelj s njima proslave zaruke', otkrio je izvor koji je prisustvovao zabavi.

50-godišnja Jennifer Lopez i ovoga je puta izgleda senzacionalno, odjenuvši bijelu haljinu s tek jednim rukavom i velikim volanom, dok joj je kosa bila raspuštena s jednom stranom iza uha, čime je postigla romantičan izgled.

Alex Rodriguez svoju je partnericu, s kojom je u vezi već više od tri godine, zaprosio još u ožujku na njihovom romantičnom odmoru na Bahamima.

O samom vjenčanju svi još šute, no Jennifer Lopez ipak je dala naslutiti nešto u videu na YouTubeu te je rekla:

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Mega

'Prošlo je već tri godine i vjenčat ćemo se uskoro. Ne sutra, ali iduće godine da. Voljela bih veliko vjenčanje i ovoga puta želim se udati u crkvi, jer se u njoj do sada nisam udavala.'