glazbeno polufinale

Glavni začini sljedećeg Super Bowla bit će dvije zvijezde koje ostavljaju papren dojam - Shakira i Jennifer Lopez

27.09.2019 u 14:49

Bionic
Reading

Shakira i J. Lo objavile su vijest koju je kasnije potvrdio i Pepsi - nastupat će u poluvremenu sljedećeg Super Bowla koji će se održati 2. veljače u Miamiju

Nakon prošlogodišnjeg nastupa pop-rock benda Maroon 5, dvije velike umjetnice Shakira i Jennifer Lopez nastupat će u poluvremenu nadolazećeg Super Bowla. Nakon objavu na Twitteru dviju umjetnica, vijest je potvrdio i sponzor Pepsi koji je na Twitteru izrazio uzbuđenje povodom prvog zajedničkog nastupa dviju pjevačica.

Senzacionalni show održat će se 2. veljače u Miamiju, a za produkciju je zaslužna tvrtka Roc Nation na čijem je čelu popularni reper Jay-Z.

Ova objava potvrda je ogromnog uspjeha koju trenutačno uživa Jennifer Lopez zbog hvaljene uloge u kriminalističkoj drami Hustlers. Inače, Lopez je u karijeri osvojila brojne nagrade, među kojima su tri American Music Awards te šest Billboard Music Awards nagrada.

O veličini Shakire svjedoči i činjenica da je najnagrađivanija ženska latino umjetnica svih vremena, a može se pohvaliti s čak 39 Billboard Latin Music Awards te pet American Music Awardsnagrada.

Prošle je godine popularna Kolumbijka održala svoju šestu svjetsku turneju, The El Dorado World Tour. Bila je to njena prva turneja nakon sedam godina, održala je čak 54 nastupa, a posjetila je Europu, Aziju te Sjevernu i Južnu Ameriku.

Shakira in Concert: El Dorado World Tour Izvor: Promo fotografije / Autor: Xavi Menos