nakon operacije

Nije mogla dočekati jutro: Kraljica Camilla pohitala Charlesu u bolnicu

26.01.2024 u 22:34

Bionic
Reading

Kraljica Camilla primijećena je kako dolazi u posjetu kralju Charlesu u bolnicu, odmah nakon njegove uspješne operacije prostate

Camillin automobil viđen je kako vozi do stražnjeg ulaza londonske klinike u Maryleboneu u 18:34, a zatim je viđena kako napušta bolnicu na stražnjem sjedalu nešto prije 20 sati, donosi Daily Mail.

Kraljica je ranije iskazala podršku svom suprugu tako što ga je pratila na zahvat oko 9 ujutro. Prije vlastitog liječenja, Charles je posjetio svoju snahu, princezu od Walesa, koja se oporavlja od operacije abdomena u istoj privatnoj bolnici.

Charles je danas bio podvrgnut korektivnom zahvatu nakon što mu je dijagnosticirano benigno stanje - i odgodio je svoje angažmane tijekom razdoblja oporavka. Oko 15 sati, Camilla je obožavateljima i novinarima otkrila pozitivnu vijest, rekavši: 'On je dobro, hvala' dok je izlazila iz klinike. Potom se istog dana predvečer, nakon operacije vratila Charlesu u posjetu.

I dok se britanski kralj dobro oporavlja nakon zahvata, još uvijek nije potvrđeno koliko će vremena Charles provesti u bolnici.

  • +6
Kralj Charles III Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Camilla je pratila Charlesa pri dolasku u bolnicu, a taj potezu mnogi su smatrali neuobičajenim, obzirom na to da su pokojna kraljica i princ Philip obično sami odlazili u bolnicu. Pri dolasku u bolnicu kralj je prvo posjetio svoju snahu Kate Middleton, a upravo je taj potez otkrio koliko je njihova veza snažna.