VLADO ŠOLA:

'Nije me briga ako se izblamiram'

13.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Vlado Šola bit će protagonist u novoj dinamičnoj emisiji 'Pobijedi Šolu', koja će se početi emitirati 20. veljače na RTL televiziji i koja ide uživo

Nakon što je, za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva, odradio posao sukomentatora na RTL televiziji, bivšem vrataru hrvatske reprezentacije Vladi Šoli očito je televizijski studio postao draži od terena.

Naime, opet ćemo ga imati prilike gledati na TV-u, ovoga puta u trosatnom showu Pobijedi Šolu, uzbudljivoj i zabavnoj emisiji prepunoj akcijskih i humorističnih elemenata.

Različite igre znanja, snage i vještine nudit će se natjecatelju koji će imati hrabrosti suprotstaviti se Šoli. Njegova protivnika birat će gledatelji, kojima će biti predstavljeno troje kandidata.

Natjecatelj će morati dokazati svoju znanje u sportskim igrama, kvizovima, dječjim igricama, igrama na zabavnim automatima i u mnogim drugim maštovitim zadacima.

Ako uspije pobijediti Šolu, odlazi kući s nagradom, a u slučaju Šolinepobjede, glavna nagrada se u sljedećoj emisiji povećava, dok Šoli idući mjesec stiženovi protivnik.

Šola kaže da se veseli novom showu i da neće imati problema pred kamerama te da će mu ta emisija pomoći da se bolje upozna s televizijom.

'Ipak sam ja bio pred kamerama i dok sam igrao. S novim showom ću se bolje upoznati s televizijom i uvidjeti da rad u medijima može biti zabavan, ali i zahtjevan', rekao je Vlado Šola za prilog petkom.

Također je rekao da nikada nije mislio da će raditi kao voditelj i da se neće osjećati glupo čak i ako se izblamira. 'Mislim da ima nekih koji su se itekako blamirali, tako da me stvarno nije briga ako se i meni to dogodi', rekao je Vlado Šola za tportal.