mlađa je 25 godina od njega

Kad prije? Leonardo DiCaprio ljubuje s 22-godišnjom Ukrajinkom, koja izgleda kao kopija njegovih bivših. Evo tko je Maria Beregova

01.09.2022 u 14:17

Bionic
Reading

Tek nekoliko sati nakon što je odjeknula pročula vijest o prekidu četverogodišnje veze slavnog holivudskog glumca s manekenkom Camilom Morrone, već je viđen s drugom djevojkom, u St. Tropezu. Uhvaćeni su kako odlazile iz noćnog kluba

Srce oskarovca Leonarda DiCaprija ovog puta je osvojila Ukrajinka Marija Beregova. Nedavno vratila korištenju djevojačkog prezimena nakon što se razvela od osam godina starijeg supruga Ahmeda Masouda Abdelhafida, unuka desne ruke Muammara Gaddafija. Njezin bivši suprug vodi veliko imovinsko i modno carstvo u Monaku.

Za sad je poznato da je Beregova odrasla u Švicarskoj gdje je pohađala privatni internat i da trenutno živi u Londonu gdje se školuje i priprema za preuzimanje obiteljskog farmaceutskog posla.

Na Instagramu pokazuje fotografije luksuznog svog luksuznog života, zapanjujuće slike s putovanja po cijelom svijetu, s profesionalnih snimanja te nekih s prijateljima i obitelji. Sve je više onih koji je prate otkako svjetski mediji pišu o njezinoj novoj navodnoj romansi s legendarnim glumcem.

Inače, jedno od posljednjih DiCaprijevih zajedničkih pojavljivanja s Camilom Morrone, bio je njihov odlazak na plažu u Malibuu početkom srpnja. Sada se čini da se Camila pridružila popisu njegovih bivših djevojaka s kojima je prekinuo kad bi navršile 25 godina. Prema riječima izvora bliskih paru, Leonardo je ostavio mladu Camillu prije par tjedana.

Maria Beregova Izvor: Profimedia / Autor: IG via Grosby Group / Grosby Group / Profimedia