ne odavajaju se

Nigdje jedno bez drugoga: Marin Miletić i Kristina Krepela zaljubljeno su pozirali na eventu

13.07.2023 u 10:07

Bionic
Reading

Prošle godine u svibnju doznalo se za romansu glumice i saborskog zastupnika Mosta. Ne vole u pričati o svojoj vezi, ali zato na društvenim mrežama jedno drugom posvećuju romantične objave te se kad se pojave u javnosti, ne trude sakriti koliko su zaljubljeni

Od kad su se spojili, Kristina Krepela i Marin Miletić su nerazdvojni. U srijedu su se pojavili na ljetnom partyju na terasi hotela Esplanade gdje su i ovog puta dobro raspoloženi rado stali pred kamere fotoreportera.

Glumica je blistala u dugoj, lepršavoj haljini s izvezenim cvijećem, a prije koji mjesec je objavom na Instagramu potaknula nagađanja kako će se uskoro čuti njihova svadbena zvona. Naime, pohvalila se fotografijom u dugoj bijeloj haljini usred pustinje, a kako par ne skriva koliko se vole, Miletić ju je i tada obasuo komplimentima.

LJUBAVNA SREĆA

Poljubac u javnosti: Kristina Krepela i Marin Miletić zaljubljeni do ušiju

Pogledaj galeriju

Jedna od pratiteljica ju je pitala je li to vjenčanica, no uvijek tajnovita Kristina joj nije odgovorila na pitanje pa je time dodatno pojačala špekuliranja. Za njihovu vezu se doznalo kad su 'uhvaćeni' u šetnji Maksimirom. Nakon toga, svijetu su obznanili svoju ljubav te su zajedno i ljetovali.

  • +3
Marin Miletić i Kristna Krepela Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL