POPULARNI CHANDLER

Matthew Perry je tek raskinuo zaruke, a njegovi obožavatelji nagađaju da već ima novu ljepoticu

04.06.2021 u 17:21

Bionic
Reading

Zvijezda kultne serije 'Prijatelji', 51-godišnji Matthew Perry, ovih je dana iznenadio objavom o prekidu zaruka s 29-godišnjom književnom agenticom Molly Hurwitz. Obožavatelji popularnog Chandlera nagađaju da glumac već ljubi drugu

Prošloga je tjedna zvijezda 'Prijatelja' podijelio na društvenim mrežama fotografiju sa svojom dugogodišnjom asistenticom Brianom Brancato.

Povod za zajedničku fotografiju sa zgodnom brinetom bila je promocija njegove ograničene linije odjeće, no obzirom da je prije nekoliko dana potvrdio prekid zaruka s Hurwitz, s kojom se zaručio u studenom prošle godine, krenula su nagađanja da iza fotografije s Brancato ima nešto više od promotivne kampanje.

Na spomenuntoj fotografiji Perry i Brancato sjede jedno pored drugoga na kauču, odjeveni u majice iz njegove nove kolekcije.

'Spremni za dugi vikend i još duže kupanje! Nakon ovakvog tjedna, znam da moj tim je! Kupite cijelu kolekciju i dopustite da opuštanje započne', napisao je Perry uz fotografiju.

Netko od Perryjevih obožavatelja primijetio je da je glumac fotografiju s drugom djevojkom 'slučajno' objavio odmah nakon što je nedavno raskinuo zaruke, a drugi je primijetio da izgledaju kao 'zgodan par'.

Među Perryjevim pratiteljima našlo se još onih koji su se pitali je li Briana nova Matthewova djevojka, a ulje na vatru glumac je dolio i objavom njihove zajedničke fotografije u Instagram Storyju, za koju se pita 'može li biti zahvalniji za svoju asistenticu'.

  • +35
'Prijatelji: Ponovno zajedno' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, osim nagađanja Perryjevih obožavatelja nema nekih ozbiljnijih naznaka da su glumac i njegova asistentica u ikakvom drugom odnosu nego kao poslodavac i zaposlenik.

Bianca, koja je u listopadu 2020. obiježila petu godišnjicu rada za poznatog glumca, sličnu je fotografiju objavila i na svom Instagramu.

'Moj je šef upravo objavio novu ograničenu kolekciju robe. Ugrabite svoju i pripremite se za ponovno okupljanje', napisala je Briana, aludirajući na HBO-ov specijal 'Prijatelji: Ponovno zajedno'.

Perryjeva bivša zaručnica Molly Hurwitz viđena je u srijedu prvi put otkako je glumac potvrdio da su prekinuli svoje sedmomjesečne zaruke. Književna menadžerica je primijećena u šetnji s psima, a fotografi su posebnu pažnju posvetili njenim prstima, s kojih nije bliještao zaručnički prsten.

  • +3
Molly Hurwitz Izvor: Profimedia / Autor: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia