odlično se snašla

Nezgodan trenutak: Alka Vuica pala je na pozornici, a svi pričaju o njenoj reakciji

10.02.2024 u 10:52

Bionic
Reading

Pjevačica Alka Vuica pokazala je svu svoju profesionalnost sjajno reagirajući nakon što se spotaknula i pala na pozornici pa danas svi pričaju o njenoj odličnoj reakciji

U petak je u zagrebačkoj Areni održan 'Megadance Party' na kojem su nastupile brojne domaće zvijezde. Među njim bila je i Alka Vuica, koja je imala i jednu nezgodu na binu u kojoj se - sjajno snašla!

Naime, usred nastupa pjevačica se spotaknula i pala. No, spretno je sjela i sve okrenula na šalu.

'Joj, ove cipele grozne, katastrofa...Kriva je ova naramenica', žalila se Alka Vuica, jasno dajući do znanja da su krivac za malu nezgodu njene visoke Versace cipele.

Vuica je blistala na nastupu u raskošnom zelenom sakou efektnih šljokica, koje je podigla upravo astronomski visokim baršunastim Versace cipelama crvene boje, usklađenima s pernatim ukrasom u njenoj kosi.

Trenutak u kojem je odlično reagirala na svoj pad zabilježio je televizijski i radijski voditelj Dalibor Petko te ga podijelio na društvenim mrežama, a u komentarima su obožavatelji redom izražavali oduševljenost njenom snalažljivošću.

  • +2
Alka Vuica Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Ovakve situacije nimalo nisu strani ni domaćim ni stranim glazbenicima; Zorica Kondža propala je kroz binu, dok je Mladen Bodalec imao toliku nezgodu da je pao s pozornice, a Alkin trenutak pada svi će pamtiti - po ustajanju.