podigla je glas

Ella Dvornik upozorila gradonačelnika Milana Bandića na problem, a ubrzo joj je stigao i odgovor

27.10.2020 u 13:33

Bionic
Reading

Kćer neprežaljenog kralja funka Dine Dvornika na Instagramu Storyju objavila je fotografije dječjeg igrališta na Jarunu. Blogerica je upozorila kako igralište nije obnavljano te kako je opasno za djecu. Vrlo brzo je dobila povratnu reakciju

'Mole se Grad Zagreb i Milan Bandić da učine nešto po pitanju dječjeg igrališta na jezeru Jarun. Stvarno je došlo do stanja da se ne može koristiti i opasno je za djecu', apelirala je Ella Dvornik s fotografijama igrališta te je tagirala profile Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića. Nije dugo čekala na odgovor od Grada.

'Poštovana, vašu primjedbu proslijedit ćemo nadležnoj službi. S poštovanjem', poručili su joj, a kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika pokazala je screenshot poruke gradskih vlasti pratiteljima i napisala: 'Sad držimo fige da će netko to brzo riješiti'.

Već je neko vrijeme u potrazi za idealnim domom u Istri, a nedavno je na društvenoj mreži otkrila da ima sve manje strpljenja za Zagreb. Pronaći će dom, nada se, najkasnije do trećeg mjeseca. Navodno se putem privatne Facebook grupe počela raspitivati o kupnji kuće u Engleskoj, odakle je njezin suprug Charles Pearce.

Podsjetimo, Ella je prije šest godina još živjela u Engleskoj. Tamo je upoznala svog sadašnjeg supruga, s kojim se vjenčala u Las Vegasu. Do kupnje kuće u Istri, par živi u Zagrebu s dvije kćeri dvogodišnjom Balie i osmomjesečnom Lumi.