još je na odmoru

Nezaboravno ljeto Nikoline Pišek: 'Ja sam se zaljubila i vraćam se opet'

31.07.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Nakon što je početkom srpnja uživala u Italiji i ondje među ostalim proslavila kćerinu diplomu, voditeljica je s prijateljicom otišla na krstarenje odakle se svakodnevno hvali svojim novim ovoljetnim pustolovinama i destinacijama koje posjećuju

Unatoč iznimno visokim temperaturama prošlog tjedna je uživala u ljepotama Grčke, a zadnjih dana se Nikolina Pišek javlja sa suncem okupanog mediteranskog otoka u kojeg se, priznala je - 'zaljubila i vraća se opet'. Odande dijeli trenutke svoje sreće, ali i 'znanje' budući da u objavama piše i zanimljive činjenice o Malti.

Među ostalim je obilježila obljetnicu smrti omiljenog Olivera Dragojevića. Naime, na ulicama glavnog grada Vallette naišla je na uličnog pjevača koji je pjevao 'Cesaricu' te je i sama zapjevala i zaplesala. Stigla je posjetiti i morske špilje Blue Grotto.

'Položaj špilja dovodi do toga da morska voda reflektira nijanse plave na zidovima i stropovima špilja. Nekoliko špilja također odražava sjajne fosforescentne boje podvodne flore i faune, dok druge špilje pokazuju duboku tamnu nijansu plave', oduševljeno je opisala Nikolina.

Svojim pratiteljima je naglasila kako more oko Blue Grotta nastanjuju mnoge vrste morskih pasa te da je 1987. kod Blue Grotta ulovljena je najveća velika bijela psina ikad ulovljena - dužine više od 7 metara.

Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL