ponosna mama

Nevena Rendeli Vejzović u prvoj šetnji sa svojim djevojčicama

19.07.2017 u 17:33

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Leu i Mare rodila je posljednjeg dana mjeseca lipnja, no zbog manje porođajne težine, djevojčice su s mamom morale ostati u bolnici dva tjedna. Stoga ni ne čudi koliko su Neveni, koja je i prije poroda tri tjedna ležala u bolnici čuvajući trudnoću, nedostajale šetnje, pa čim se malo oporavila sa svojim je djevojčicama izašla u šetnju

Puna tri tjedna ležala je u bolnici u visokom stupnju trudnoće i iščekivala njihovo rođenje. Iako joj je želja bila da se Lea i Mare rode 7. srpnja, djevojčice su požurile i na svijet stigle posljednjeg dana mjeseca lipnja.

Ponosna mama Nevena Rendeli Vejzović sa svojim je djevojčicama, zbog njihove manje porođajne težine, morala provesti u bolnici još dva tjedna, a kada je napokon stigla kući, nije krila sreću da su napokon svi na okupu.

Prije pet dana, u bolnicu su po svoje cure stigli presretni otac Mak Vejzović i baka, Nevenina majka Marica, koja će joj u prvim mjesecima biti najviše od pomoći, a već je danas voditeljica iskoristila lijep dan i odlučila prošetati sa svojim djevojčicama.

Prvom službenom šetnjom pohvalila se na svom Instagram profilu.

Napokon domaaaaa 🐣🐣 #twingirls #twinsies👯 #besafe #besafeinternational #2weeksold

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on