snježne avanture

Nevena Rendeli Vejzović se javila sa skijanja: Puni baterije na snijegu

06.01.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Simpatična Nevena Rendeli Vejzović uživa u snježnim radostima sa svojim djevojčicama i suprugom Makom Vejzovićem. Morala je uskočiti u novu ulogu pa je zamijenila užitak brzih staza s onima prilagođenima djeci, a tamo je i podučavala svoje kćeri skijanju

U razdoblju nakon novogodišnje noći mnogi Hrvati putuju na skijanje na popularna inozemna skijališta. Ljubiteljica zimskih aktivnosti je i Nevena Rendeli Vejzović koja je s obitelji otputovala u snijegom prekriven kraj gdje će napuniti baterije nakon teškog životnog perioda.

Simpatičnoj Neveni njezina obitelj najdraže je društvo pa se vesela petorka odlučila provesti nekoliko dana na europskom skijalištu. Djevojčice lagano 'hvataju' skijašku tehniku kojoj ih uči mama koja se odlično snalazi na skijama. Ipak, i Nevena mora ući u koštac s novim skijaškim izazovima jer biti 'učiteljica skijanja' nije lagan zadatak.

Morala je proskijati unazad, ali i voziti se s kćerkicom Vitom na skijaškoj vučnici. Ponosna mama pohvalila se i malenom Leom koja se odlično snalazi na skijama pa joj ni ne treba nikakva pomoć.

Predah od skijaških avantura Nevena je iskoristila za 'guštanje' na planinskom suncu, a skijaške naočale zamijenila je mačkastim okvirima smeđe boje koje joj sjajno stoje.

Nevena je u braku s Makom Vejzovićem od 2016. godine, a roditelji su tri kćerkice: blizanki Mare i Lee i mlađe djevojčice Vite.

Pratitelji su Nevenu pitali ima li snijega na stazama, a ona je objavila fotografiju snijegom prekrivenih planina i pokazala da, unatoč toplom vremenu, ipak ima nešto snijega koji će poslužiti za snježne radosti obitelji Rendeli Vejzović.

  • +3
Nevena Rendeli Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX