Glamurozna zlica

Neuništiva Alexis: Joan Collins 'okinula' selfi sa slavnim supermodelom

26.07.2023 u 20:48

Bionic
Reading

Glumačka legenda i dalje zabavlja obožavatelje svojom vječnom ljepotom, a u utorak je nezaboravna Alexis Carrington Colby iz kultne serije 'Dinastija', učinila to pozirajući s britanskim supermodelom Naomi Campbell. Vremešna glumica, mora se priznati i danas izgleda besprijekorno

'Zločesta Alexis' bilo da se nalazi na aerodromu ili najglamuroznijem crvenom tepihu izgleda besprijekorno. Legendarna umjetnica zaogrnuta aureolom zlatnog holivudskog sjaja, na Instagramu se pohvalila fotografijom s Naomi Campbell.

Joan Collins osim mladolikim licem za kojeg se kune kako ga održava zdravim načinom života, a ne čarima estetske kirurgije, oduševljava izgledom dive. Svoj dobar mladenački izgled seks simbol 80-ih i zvijezda 'Dinastije', pripisuje zaštiti od sunca i navodno nikad ne izlazi iz kuće bez SPF-a.

  • +3
Joan Collins Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

'Oduvijek nosim zaštitu od sunca i držim lice podalje od štetnih zraka od svoje 20. godine', rekla je svojedobno za magazin You. 'Trebali biste me vidjeti kad se ujutro probudim: lice mi je bijelo, kao plahta je', pojasnila je.

U međuvremenu, 2019., izjavila je za Mirror: 'Vrlo sam disciplinirana. Ne idem u krevet bez da sam skinula šminku i stavila noćnu kremu. Moja majka je mene i sestru Jackie natjerala da to radimo kad smo imale 14 godina'. Sada je privukla je pozornost u bijelom topu kojeg je iskombinirala s parom upečatljivih srebrnih naušnica i ogrlicom u obliku srca.

Ti su je detalji ustoličili još jednom kao holivudski simbol stila i ženstvenosti, kojeg samouvjereno nosi posljednjih 30 godina, a ni na pragu desetog desetljeća života ne odriče se jakog make-upa, dokazujući da je ostala vjerna sebi i svojoj ekstravaganciji. Obožavatelji su bili impresionirani njezinom besprijekornom fotografijom sa 53-godšnjim supermodelom.