TRG OKUPIRALI FILMAŠI

[VIDEO] Netflix snima novu seriju u centru Zagreba: Mračna zavjera prijeti uništiti svijet...

14.03.2019 u 10:25

Bionic
Reading

Popularni servis za streaming filmova i serija u svojoj produkciji trenutno snima novu seriju 'Medical police'. Za jednu od lokacija producenti su odabrali hrvatsku metropolu

U Zagrebu je danas započelo snimanje nove Netflixove serije 'Medical police', a u glavnim ulogama našli su se Erinn Hayes i Rob Huebel.

Poznati dvojac igra par američkih liječnika smještenih u pedijatrijskoj bolnici u São Paulo u Brazilu, kada otkrivaju virus koji prijeti civilizaciji. Regrutira ih američka vlada te postaju njezini agenti i u utrci s vremenom diljem svijeta pokušavaju pronaći lijek i otkriti mračnu zavjeru.

  • +7
Snimanje serije 'Medical police' u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Za sada je snimljeno 10 epizoda, a pojedinačna epizoda će trajati samo pola sata. Od ostalih glumaca, tu je skoro cijela postava serije 'Children’s Hospital': Malin Akerman, Lake Bell, Rob Corddry i Ken Marino.

Produkcija je u četvrtak započela snimanje na glavnom zagrebačkom trgu, na kojem su ih dočekali brojni fotoreporteri i novinari, a tamo je bila i Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice (TZ) Grada Zagreba.