NIJE ODOLIO

Nestašni Ben Affleck nije se mogao suzdržati u društvu Jennifer Lopez; teško je skinuo pogled i ruke s njezine pozadine

25.05.2022 u 15:28

Bionic
Reading

Jennifer Lopez poznata je po svojim bujnim oblinama i stražnjici koju je čak u jednom trenutku svoje karijere osigurala. Tim atributima koji su mu pred nosom teško odolijeva zaručnik Ben Affleck, koji je nakon vesele večere teško skinuo pogled i ruke s njezine pozadine, a sve su ovjekovječili fotoreporteri

Koliko je sretan što ju je nakon 20 godina ponovno uspio osvojiti i što ima priliku s njom izgraditi novi sretan zajednički život, glumac Ben Affleck ne krije već mjesecima.

Svakim novim istupom u javnosti glumac se ne libi pokazati osjećaje prema zgodnoj latino divi Jennifer Lopez. Jedan takav zaljubljeni potez imali smo prilike vidjeti nakon njihove večere u zapadnom Hollywoodu, gdje su se sjajno proveli, a onda ih je na izlasku iz restorana dočekala čitava svita medijskog svijeta.

  • +5
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoju je voljenu u svakom trenutku pokušao obraniti od nasrtljivih fotografa te je zaštitnički skrivao iza sebe, a pri dolasku pred automobil zatamnjenih stakala, Ben je pomogao Jennifer ući u vozilo, pridržavajući je za stražnjicu.

Lopez je na sebi imala usku pletenu nude haljinu koja je dodatno istaknula njezine obline.