NIŠTA IH NE OMETA

Jennifer Lopez i Ben Affleck ne mogu sakriti koliko su zaljubljeni pa izmjenjuju poljupce gdje god stignu

18.05.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Koliko su sretni što su im se putevi ponovno isprepletali nakon dvadeset godina razdvojenosti, Ben Affleck i Jennifer Lopez pokazuju svakodnevno cijelome svijetu. Fotografi su ih snimili tijekom opuštene šetnje s njezinim sinom Maxom, a pritom se nisu libili pokazati osjećaje

Nježan poljubac koji su izmijenili pred okupljenim fotoreporterima u Los Angelesu obišao je svijet putem portala. Jennifer Lopez i Ben Affleck ne kriju koliko su sretni i zaljubljeni.

U šetnji s njezinim sinom Maxom, kojeg je dobila u braku s Marcom Anthonyjem, jednostavno su blistali od sreće. Novopečeni zaručnici, koji su trenutno u procesu selidbe u zajedničku kuću, gdje će živjeti s njezinom djecom, dok će ga njegova povremeno posjećivati, svaki slobodan trenutak provode zajedno.

Za šetnju gradom glazbena diva odabrala je vrlo ležeran stajling u crno bijeloj kombinaciji, široke traperice, dugu vestu i pripijenu bijelu potkošulju, dok se Ben opredijelio za kariranu košulju. Još jednom su oboje pokazali koliko se dobro slažu s djecom iz svoji prijašnjih brakova. Affleck je već i ranije pokazao dobar odnos s Maxom Anthonyjem, sinom blizancem slavne pjevačice. Upravo s njim stigao je na jednu dodjelu nagrada, kada je glavna zvijezda bila JLo.

Inače, Jennifer i Ben bili su zaručeni 2002. godine da bi se samo dvije godine kasnije razišli. Punih dvadeset godina kasnije ponovno su zajedno, a prije nekoliko tjedana Ben je opet kleknuo i zaprosio velikim zelenim dijamantom svoju srodnu dušu.

  • +2
Jennifer Lopez, Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia