NASMIJALI SVE

Nepodopštine se nastavljaju: Evo što su princ George i njegova nestašna sestrična radili tijekom mise

12.10.2018 u 15:03

Bionic
Reading

Ni protokol, ni kamere postavljene uokolo, kao ni važnost samog događaja kao što je kraljevsko vjenčanje, djeci ne znače ništa. Dokaz tomu bio je vidljiv i ovog petka, 12. listopada, na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka, kojeg su princ George i njegova omiljena starija sestrična, Savannah Phillips, iskoristili za glupiranje u crkvi tijekom obreda

I dok su mladenci, princeza Eugenie i Jack Brooksbank bili pod iznimnim stresom, svjesni da cijeli svijet budno prati svaki njihov korak, njihovi djeveri i djeveruše svoj odgovorni zadatak nisu doživjeli tako. Dapače, vrijeme u kapelici St. George, gdje je održan obred vjenčanja, iskoristili su za dobru zabavu.

Princ George i princeza Charlotte Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

A u tome su i ovoga puta prednjačili, a tko drugi negoli princ George i njegova dvije godine starija sestrična, sedmogodišnja Savannah Phillips, kći kraljičinog unuka Petera Philipsa i njegove supruge Autumn. Budući da su cijelo jutro proveli željno iščekujući pokret i odlazak do kapelice, odjeveni u kreacije Amaie Arriete za Amaia Kids, ni ne čudi da su, kada su napokon odradili što se od njih očekivalo, odlučili se malo opustiti.

Baš kao i nekoliko puta prije kada su izvodili nepodopštine, Savannah i George i ovoga su se puta glupirali, a naravno da su to zabilježile i kamere. Sedmogodišnja Savannah odlučila je nasmijati svog bratića, pa je u trenutku kada je kraljica Elizabeta II ulazila u kapelicu, što je označio zvuk fanfara, ona odlučila odglumiti da svira. Naravno da se George itekako nasmijao, a kada je shvatio da bi mogli biti u problemu zbog glupiranja, brzinski je rukama prekrio usta.