DJEČJA POSLA

Nestašna rođakinja gurnula princa Georgea niz padinu i zacementirala titulu najnestašnije kraljičine praunuke

14.06.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Nakon što ga je pokušala dovesti u red na balkonu Buckinghamske palače sedmogodišnja rođakinja Savannah pokazala je da nije baš u najboljim odnosima sa svojim bratićem, princem Georgeom. Tijekom opuštene igre namjerno ga je gurnula na padini, a prvorođeni sin princa Williama i Kate Middleton nije se ni uspio snaći dok se kotrljao prema livadi

Kamere su tijekom humanitarne polo utakmice, na kojoj je između ostalog zaigrao princ William, najviše pozornosti pridale publici u kojoj se našla i njegova supruga Kate Middleton s dječicom, princem Georgeom i princezom Charlotte.

Opušteni trenuci majke i njezinih mališana koji su bosonogi trčkarali po travnjaku brzo su oduševili svijet, no u pozadini je ostao zanimljiv trenutak, u kojem je budući britanski monarh, mali princ George, izvukao deblji kraj.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, na travnjaku je tada između ostalog sjedila sedmogodišnja Savannah, kći kraljičina unuka i sina kraljičine kćeri, princeze Anne, Petera Phillipsa. Sedmogodišnja djevojčica, koja je samo dan ranije postala zvijezda kada je na balkonu Buckinghamske palače pokušala u red dovesti živahnog rođaka Georgea, ovoga je puta pokazala i svoju drugu stranu.

Princeza Savannah i princ George Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Dok su dječica sjedila na okupu i uživala u igri, Savannah je iz čista mira gurnula četverogodišnjeg Georgea koji se zbog toga otkotrljao niz nizbrdicu. Cijelu stvar vidjela je Autumn Phillips, majka Savannah, koja ju je odmah upozorila na ponašanje, a jadni George samo se vratio igri i brzo zaboravio na zločesti potez svoje rođakinje.

  • +14
Najmlađi članovi kraljevske obitelji - princ George i princeza Charlotte te princeze Savannah i Isla Phillips Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja Kate Middleton u tom je trenutku bila nekoliko metara udaljena i okupirana razgovorom s ostalima iz publike pa je propustila ovu scenu.

Inače, Savannah je prvo od dvoje djece najstarijeg kraljičinog unuka Petera Philipsa i 15. u redu na britansku krunu, iako ni ona ni njezina sestra Isla, kao ni otac i njegova sestra Zara, nemaju kraljevske titule. Naime, jedina kraljičina kćerka, princeza Anne, udala se za Marka Philipsa, koji nema plavu krv, a budući da se kraljevske titule nasljeđuju samo preko muške linije, njezina djeca nisu mogla dobiti titule princa i princeze.

#Savannah #Princess #PrincessSavannah

Objavu dijeli Charlotte Elizabeth Diana (@charlotte._of._cambridge)

Između ostalog, princeza Anne odbila je majčinu ponudu da njezinoj djeci dodijeli plemićke titule, smatrajući da bi im to bio prevelik uteg u životu te da je bolje da odrastaju bez njih.

Objavu dijeli Is.M1609 (@is.m1609)