nešto potpuno drugačije

Neočekivani zaokret u karijeri: Gitarist Grupe Queen zapanjio mnoge kada je pokazao čime se bavi

29.01.2020 u 17:10

Bionic
Reading

Nekadašnji gitarist legendarnog benda Queen svestraniji je nego što se moglo očekivati. Brian May je doktorirao astrofiziku, a sada se okušao i u dizajnerskim vodama. Ne dizajnira ni gitare ni išta očekivano

Njegova tvrtka Brian May Guitars predstavila je ženske sportske grudnjake s uzorkom gitare (inspiriranim hitom grupe Queen 'Fat Bottomed Girls' iz 1978. godine). Nisu samo u pitanju ženski grudnjaci, već cijela odjevna linija koja je oslikana njegovim gitarama, a sve pod motom: 'Ne mora biti crveno da bi bilo posebno'.

I dok su mnogi fanovi šokirani, drugi su oduševljeni. Obožavateljica javila Tweetom: 'Isuse bože, Brian May je upravo lansirao sportske grudnjake i tajice, trebam ih odmah!'. Odmah joj je stigao odgovor: 'Nabavite ih dok su vruće'!.

Britanski mediji već su se počeli šaliti na Mayov račun. NME je Brianov potez nazvao 'Radio Bra Bra'.

Podsjetimo, legendarni bend Queen nedavno postao prva rock grupa koja je završila na britanskoj valuti funti. Napravljena je edicija kovanica na kojoj su sva četiri člana: Mercury, May, Taylor i Deacon. Na jednoj strani kovanice je The Queen (kraljica Elizabeta), a na drugoj je Queen. Kovanica je izdana u zlatnoj i srebrnoj varijanti, cijena varira od 13 funta za srebrnjak do 2100 za zlatnik.