POTPUNI ZAOKRET

Neočekivana promjena: Princ Harry više nije onakav kakvog smo ga gledali godinama

02.10.2018 u 13:09

Bionic
Reading

Što se točno krije iza vrata Kensingtonske palače, ne zna mnogo ljudi, ali u javnim angažmanima nije teško primijetiti da se princ Harry proteklih nekoliko mjeseci itekako promijenio. Suradnik kraljevske obitelji koji ga poznaje od djetinjstva otkriva u čemu je tajna i zašto 'crna ovca' monarhije pokazuje svoje novo lice

Otkako je u studenom prošle godine svijetu predstavio svoju zaručnicu, Meghan Markle, a onda u proljeće 2018. organizirao glamurozno kraljevsko vjenčanje, princ Harry pokazuje svoje novo, dosad neotkriveno lice. Poznat po neposluhu, razigranom ponašanju i nedosljedan kraljevskim običajima 34-godišnji Harry u medijima je neslužbeno dobio titulu 'crne ovce'.

Mlađi sin princeze Diane i princa Charlesa u nekoliko se navrata nije libio progovoriti o problemima koji su ga godinama nakon majčine smrti mučili i otkrio da bi najradije volio napustiti kraljevstvo i živjeti daleko od palače. Međutim, stoljetnu tradiciju vlastite obitelj, naglo je prošle godine počeo štovati i pokoravati joj se iz temelja. Mnogi za to zaslužnu smatraju upravo njegovu odabranicu, vojvotkinju Meghan, koja ga je ponovno zbližila s britanskim običajima.

Arthur Edwards, fotograf koji s britanskim kraljevstvom surađuje punih 40 godina, otkrio je za medije svoje viđenje ove situacije i ispričao u čemu se sve to Harry promijenio.

'Vidim ogromnu promjenu. Postao je mnogo odgovorniji. Uvijek je imao odličan odnos s medijima i zafrkavao se s okupljenima. Sada toga gotovo da nema. Izrastao je u pravog kraljevskog sljedbenika. Nekoć se možda grlio s Usainom Boltom ili premijera Jamajke, a sada je došlo vrijeme da to prestane raditi', započinje Edwards.

  • +18
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Harry kao suprug

Isti fotograf prokomentirao je i kako se princ odnosi prema novopečenoj supruzi rekavši: 'Sada kada je u braku, ponaša se vrlo zaštitnički. Pogotovo prema svojoj Meghan. Promijenio se ali ostalo je tu topline i prijateljskih nota koje su se uvijek vidjele kod njega. Mislim da je to naslijedio od majke Diane.'

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Promjenu u njegovu pristupu voljenoj ženi vidi i javnost. Do sada je Harry bio poznat kao veliki zavodnik, partijaner i često je mijenjao partnerice. Kada je upoznao Meghan sve je to otišlo u zaborav i sada gledamo novu, romantičnu i zaljubljenu stranu britanskog plemića. Između ostalog, princ Harry za razliku od ostalih članova obitelji vrlo često pokazuje javno svoje osjećaje. To je primijetio i Edwards.

'Tijekom svog staža upoznao sam mnogo kraljevskih parova, ali nitko se ne ponaša kao Harry i Meghan. Nikada nisam vidio nekoga tko toliko gestikulira, nikada se ne prestaju držati za ruke. To je netipično. Čak i kada je dolazio u crkvu na Božić Meghan ga nije ispuštala, čitavo vrijeme držali su se skupa.'

Brižan princ uvijek vodi računa da se njegova supruga osjeća ugodno. Zna koliko joj je teško pala selidba u London i ulazak u kraljevsku obitelj i zbog toga joj sve pokušava olakšati.

  • +7
Meghan Markle i princ Harry poljupci u javnosti Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Uvijek se pobrine da je Meghan dobro informirana o svemu, o svakom događaju na koji zajedno dolaze. Tijekom angažmana često joj šapuće na uho i podsjeća je što je idući korak', govori poznati fotograf. Zaljubljeni crvenokosi zavodnik itekako želi svijetu pokazati da je pronašao onu pravu, a do sada to s niti jednom bivšom nije radio. 'Jako je zaljubljen i spreman je to pokazati svima. Ona je žena njegova života, voli je i želi s njom ostati do smrti', naglašava kraljevski suradnik.

Harry kao budući otac

Mnogi ljubitelji kraljevske obitelji s nestrpljenjem iščekuju vidjeti princa Harryja u ulozi oca, a oni koji ga poznaju otkrivaju kako će biti sjajan, brižan i zabavan tata.

  • +27
Princ Harry i djeca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Siguran sam da će Harry i Meghan uskoro zasnovati vlastitu obitelj. Mislim da ne žele dugo čekati jer to će ih jako ispuniti. Gledajući ga u interakciji s djecom, Harry je izvrstan. Svako dijete uspije nasmijati i zabaviti ga', zaključio je Edwards.