bolna tema

Nema koga Lana Jurčević nije raznježila svojim emotivnim videom posvećenim osobi koja joj je strašno nedostajala za vrijeme karantene

28.08.2020 u 08:58

Bionic
Reading

Starački dom u kojem se nalazi njezina baka zatvorili su što zbog potresa, što zbog koronavirusa, a pjevačica svoju baku nije mogla čuti niti mobitelom jer se baki teško služiti tim uređajem. Sada ju je Lana napokon mogla posjetiti i primiti za ruku

'Živimo samo jednom. Potrudite se raditi ispravne stvari. Budite nježni. Radite dobre stvari. Neka vas ljudi zapamte po vašim djelima, po onome što ste napravili, a ne po onome što ste govorili da ćete napraviti', poručila je Lana Jurčević i dodala: 'Moja bakica. *ebem ti starost'.

U Instagram storyju je priznala da ne zna zašto je to objavila ali da zna koliko njih sada ne može do svojih baka i djedova. Istaknula je da se ne sjeća kad joj je bilo ovoliko teško.

Premda gotovo nikad ne otkriva detalje svog privatnog života, a kamoli da se fanovima na društvenim mrežama žali na temu svojih problema, Lana je ranije priznala da se i ona nosi s određenom razinom boli.

'Meni je jedna baka u domu.. To općenito mi je bolna točka, ali postoje razlozi za to, da ne ulazim u detalje, osim da ne može iz kreveta. Nego.. užasno mi je da joj se ne možemo ni na koji način obratiti, nazvati, mahnuti joj. NIŠTA. Em su zatvorili dom (što je ok zbog sigurnost), em ih je tresao potres, još tjednima nakon ona dva najjača kao i nas ostale (ali samo mogu zamisliti stanje straha kad si sam i zakucan za krevet). Svaki razgovor joj puno znači da joj mozak radi bar malo i sad nam je i to oduzeto. Mobitel nije opcija, pogubila bi ga među plahtama i ne bi znala baratati s njim. Ne možes ti njima starima vise ni objasniti što se točno događa vani… ali znam i sigurna sam da se osjeća napušteno i samo. I da joj ništa nije jasno. Pa ako netko zna, do kad će ovo sve trajati? Ne gledam vijesti, ne čitam portale, ne znam ništa… Kad me netko pita, što će biti prvo kad izađemo iz karantene, to je moj odgovor. Idem k njoj!! ? *ebote takva starost, doslovno nepomično čekat da ti odzvoni. Kako je to tužno' priznala je pjevačica svojim fanovima. Oni su su reagirali s enormnom dozom empatije pružajući joj u komentarima puno podrške.