novo electro ruho

Nelina ‘Nepokoriva’ je dobila fantastičan electro remix

12.02.2024 u 14:37

Bionic
Reading

Aktualan Nelin singl ‘Nepokoriva’, jedna od najzapaženijih pop pjesama u domaćem eteru proteklih mjeseci dobila je svoje fantastično remix izdanje koje autorski predstavlja glazbenica Ana Marija Šir

Nela i ja više smo puta surađivale kao izvođačice, onda je sasvim prirodno da se okusamo u zajedničkom projektu i autorski. Čim sam čula pjesmu, prije nego je objavljena, znala sam da želim napraviti remix, a priznajem i da sam htjela analizirati trake Mihovila Šoštarića da nešto naučim od vrlo talentiranog producenta’ – izjavila ja Ana Marija Šir, producentica, glazbenica, one woman band i dugogodišnja violistica HNK-a, koja je već realizirala brojne remikseve za niz izvođača s domaće scene. Nelinu ‘Nepokorivu’ obukla je u potpuno novo electro ruho, dok je za miks i mastering bio zadužen Igor Pauk.

U originalu glazbu za ‘Nepokorivu’ potpisala je Nela, tekst Nela i Ivana Belošević, dok su aranžman i produkcija bili u spretnim rukama i ušima Mihovila Šoštarića Lockrooma. Glavna tema pjesme nastala je na melodiji koju pjevaju prateći vokali u prethodnom singlu ‘Nebo gori’. Ideja je došla slučajno, ali i pokazuje podsvjesnu povezanost nove faze Nelinog autorstva.

Od sudjelovanja u showu The Voice Hrvatska, preko A strane, do uspješnog prvog studijskog albuma ‘Melodrama’, Nela je postala upečatljiv dio hrvatske glazbene scene, cijenjena u glazbenim krugovima, ali i među publikom zbog izuzetnih vokalnih i autorskih kvaliteta. Iza sebe broji singlove koji redovito zauzimaju visoka mjesta na HR TOP 40 ljestvici, a singlovima ‘Nebo gori’ i aktualnim ‘Nepokoriva’ najavila je velike zaokrete u zvuku. Kompletan drugi album, koji će biti realiziran u 2024. tematski će pokrivati sve stadije nesretne ljubavi, kao moderan emotivan dnevnik.

Ana Marijin remix Nelinog singla ‘Nepokoriva” od danas je dostupan na svim streaming servisima.