ŠTO JOJ TO TREBA

Nekoć je žarila i palila meksičkim sapunicama, a danas Gabriela Spanic šokira izgledom

07.08.2020 u 16:06

Bionic
Reading

Proslavila se ulogom u jednoj od najpoznatijih meksičkih sapunica, 'Otimačici' (La Usurpadora). Bila je izrazito popularna i u Hrvatskoj. Ova Venezuelanka u mladosti je bila tiha patnja brojnim muškarcima, a danas sve što ima ulaže u svoj izgled pa mnogi smatraju da je u tome pretjerala

U želji da zauvijek ostane mlada i poželjna nekadašnja televizijska senzacija Gabriela Spanic potpuno je pretjerala. Već neko vrijeme govori se o količini njezinih estetskih zahvata koje je učinila na licu, a posljednjom fotografijom koju je podijelila s fanovima mnoge je zgrozila.

Nekad atraktivna glumica koja se proslavila ulogama u meksičkim sapunicama, danas izgleda poput voštane figure, a sve zbog količine botoksa koji redovito koristi.

Prije dvadesetak godina Gabriela Spanic bila je ultimativna zvijezda ne samo u rodnoj Venezueli, nego i u Hrvatskoj. Nakon što se počela prikazivati ‘Otimačica’, svi su bili očarani ljepoticom hrvatskih korijena.

Neki od njezinih brojnih fanova nisu se ustručavali poručiti joj kako je pretjerala estetskim operacijama te kako je mnogo privlačnija bila prije posjeta plastičnom kirurgu. Na komentare koje dobiva već neko vrijeme, a koji upućuju da izgleda sve više umjetno, 47-godišnja Gabriela ne obazire se.

Da itekako zna šokirati osim izgledom, Spanic je nedavno pokazala kada se pred fotoobjektivima skinula potpuno gola.