požurili su

Neki već krenuli snimati božićne spotove: U blagdanskom ugođaju zapjevali Tonči Huljić i Marko Tolja i pokazali kako će to izgledati u njihovom slučaju

09.11.2020 u 14:47

Bionic
Reading

Skladatelj i riječki glazbenik kojeg publika trenutno može pratiti kao člana žirija u showu 'Zvijezde pjevaju' već su spremni za blagdane. Publika od njih, sudeći prema fotografijama može očekivati zabavan video spot. Tonči Huljić pokazao je onima koji ga prate kako je izgledalo na njihovom snimanju

Od kraja studenog pa nadalje božićne pjesme postaju neizbježne. Čuju se na bilo kojoj božićnoj zabavi, u trgovinama gotovo svaki put kad se uključite televizija ili radio. Mnogi glazbenici snimili su svoju božićnu pjesmu, a neki i više njih. Publika je bogatija za još jednu za koju su zaslužni Tonči Huljić i Marko Tolja.

'Jučer je snimljen Božićni spot. Naš pokret otpora nevoljama. Još 9 dana do premijere. U glavnim ulogama Marko Tolja, Antun Brzak (Zmajo) i naravno ja', opisao je Tonči Huljić atmosferu sa snimanja spota na Instagramu. U najnovijoj, veseloj pjesmi koju je skladao splitski hitmejker, spominju se kuhana vina, snješko bijelić.

Marko Tolja koji je ovog puta zapjevao s poznatim skladateljem nedavno se na Instagramu požalio kako mu nedostaje vrijeme prije pandemije. 'Ono što me beskrajno rastužuje u ovo glupo doba, osim nedostatka svirki i publike, je nemogućnost druženja i grljenja dragih prijatelja i kolega'. Želja mu se očito ispunila barem kad je Tonči Huljić u pitanju.

'I taman kada ste pomislili da 2020. ne može biti čudnija, evo nove bombe: Huljić i Tolja snimili božićnu pjesmu i spot. U svakom slučaju ne očekujte ništa očekivano', pohvalio se riječki glazbenik na Instagramu.