BABY BOOM

Neki će roditelji postati prvi put, a neki čekaju peto dijete: Evo koji su slavni parovi u sretnom iščekivanju

20.09.2019 u 10:25

Bionic
Reading

Iz tjedna u tjedan posljednjih mjeseci doznaje se kako u domaće i strane slavne obitelji stiže prinova, a sretne vijesti stvorile su dojam kako je ova godina jedna od onih kad na svijet stiže baš puno celebrity djece. Neki parovi čekaju svoje prvo dijete dok drugi već itekako imaju iskustva jer im stiže peta beba

Nedavno su Franka Batelić i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka razveselili domaću javnost i prijatelje objavom vijesti da čekaju svoje prvo dijete.

'Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše. Ja ću smirit vjetar, kiše. Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek', napisala je presretna pjevačica uz objavljenu fotografiju. Par očekuje dječaka.

Svoju prvu bebu čekaju i PR stručnjakinja, bivša rukometašica 31-godišnja Matea Kovačević i sportski novinar, glavni urednik svih HRT-ovih televizijskih programa, Bruno Kovačević. Njemu će to biti drugo dijete jer s bivšom suprugom Zrinkom ima 21-godišnjeg sina Reja.

Da bivša Miss Hrvatske sa suprugom Tomislavom očekuje treće dijete, otkriveno je na Instagramu. U razdoblju od samo dvije godine, bivša manekenka, danas fotografkinja 33-godišnja Rajna Raguž Čuljak rodila je dvoje djece. Tako se prinovi uz mamu i tatu raduju dvoipolgodišnja Greta i jednoipolgodišnji Ivan.

Treće dijete stiže i u obitelj poznatog glumačko-redateljskog para. Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić roditelji su kćeri Lole i sina Maxa. 'Netko treba raditi na natalitetu u ovoj državi, pa smo Dado i ja odlučili', našalila se Helena svojedobno.

Natalitet u Hrvatskoj svakako podiže Joško Čagalj Jole. On i njegova 10 godina mlađa supruga Ana Čagalj čekaju sina, a da će obitelj Čagalj dobiti pojačanje, saznalo se sredinom svibnja. Seke Iva, Ema i Tia od brace koji stiže u prosincu bit će starije 12, 10 i 7 godina.

View this post on Instagram

From Paris with love ❤️ #jole #paris #france

A post shared by Jole (@joleofficial) on

Plus size manekenka Lucija Lugomer sredinom srpnja pohvalila se na društvenim mrežama da ona i njezin suprug Danijel Galić čekaju dječaka. Vjenčali su se 9. lipnja prošle godine u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža, a vijest o trudnoći došla im je kao poklon za prvu godišnjicu braka.

I košarkašica Antonija Mišura Sandrić, uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a prinovom i to petom po redu, pohvalila su se čak dva domaća poznata para. Proslavljeni bivši boksač Stjepan Božić i njegova 35-godišnja supruga Petra, odbrojavaju dane do dolaska svoje djevočice na svijet, a peto dijete stiže i u obitelj glazbenika Petra Dragojevića i supruge Andree.

I na svjetskoj sceni stižu brojne bebe. Australska pjevačica Natalie Imbruglia trudna je u 45. godini. To joj je prva trudnoća. Sretnu vijest Natalie je otkrila u srpnju na Instagramu, gdje je objavila fotku sebe kako gladi svoj trbuh. put do željenog djeteta nije bio ni brz ni jednostavan. Naime, Natalie je zatrudnjela pomoću umjetne oplodnje doniranom spermom.

Izgleda kako je na vrlo neobičan način američka pjevačica i reperica, 36-godišnja Nicki Minaj otkrila kako je trudna i zaručena za 41-godišnjeg glazbenog menadžera i producenta Kennetha 'Zoo' Pettyja, koji je svojevremeno bio u zatvoru zbog ubojstva. Naime, stihovi nove pjesme 'Zanies and Fools' jasno govore o tome kako će ona postati mama.

View this post on Instagram

Throw up da 🅱️’s on him

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Tročlana obitelj holivudske glumice uskoro će postati bogatija za još jednog člana. I Anne Hathaway nosi svoj drugo dijete koje je začela sa suprugom Adamom Shulmanom, a i ona je sretnu vijest podijelila na društvenoj mreži. Glumica poznata po ulogama u filmu 'Princezini dnevnici' objavila je selfie ispred ogledala na kojem je pokazala trbuščić u već poodmakloj fazi trudnoće.

Najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham i Justin Ervin čekaju prvo dijete. Svoju sreću također je podijelila s obožavateljima koji je prate na društvenoj mreži. Za tu su prigodu ona i suprug snimili preslatki video u kojem otkrivaju sretnu vijest.