NICOLE EGGERT

Nekadašnju zvijezdu legendarne serije danas je teško prepoznati

28.06.2023 u 17:27

Bionic
Reading

Glumica izazivala je uzdahe igrajući kultnoj seriji iz 90-ih 'Spasilačka služba' kao zanosna Roberta Summer Quinn. Danas nema ni traga njezinom nekadašnjem izgledu

Nicole Eggert paparazzi su nedavno uhvatili blizu njezinog doma u Los Angelesu, dok se, odjevena ležernom izdanju trenirke, tenisice i pamučna majice, bavila razvrstavanjem otpada za reciklažu i pospremanjem dvorišta i garaže.

Društvo joj je pravila jedna od dviju kćeri. U kućnom izdanju, pomalo zapuštenom izdanju s dioptrijskim naočalama i nepočešljanom kosom te nekoliko kilograma viška (implantate iz grudi je izvadila), više ne nalikuje zavodljivoj plavuši kojoj je crveni kupaći kostim savršeno pristajao.

Inače, ulogu u 'Spasilačkoj službi' dobila je sa samo 19 godina, a iz kultne serije je otišla 1994., nakon čega nije imala neke zapaženije uloge. Većina pojavljivanja na televiziji su joj bila ona u raznim emisijama reality tipa, poput serijala o plastičnim kirurzima koji popravljaju ono što su njihove kolege loše napravili.

  • +2
Nicole Eggert Izvor: Profimedia / Autor: Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Budući da nakon kultne serije baš i nije glumila, upala je u financijske probleme i proglasila bankrot.Godine 2014. je počela prodavati sladoled iz kamiona. Danas ima podcast 'Perfectly Twisted' u kojemu s gostima govori o svojem odrastanju u Hollywoodu.