POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA

Svi se pitaju što se dogodilo s licem Christine Aguilere

20.11.2017 u 11:41

Bionic
Reading

Iako nas svakim novim nastupom zadivi svojim vokalnim sposobnostima, Christina Aguilera brojne okupljene na ovogodišnjoj dodjeli američkih glazbenih nagrada šokirala je gotovo neprepoznatljivim izgledom

Pjevačica Christina Aguilera oduševila je mnoštvo okupljeno na ovogodišnjoj dodjeli američkih glazbenih nagrada, bacivši sve prisutne u trans izvedbom singla legendarne Whitney Houston u prepunoj dvorani u Los Angelesu ove nedjelje. 

Pjevačica je za nastup odabrala nešto drugačiji stajling od onih u kakvima smo ju do sada navikli viđati. Nosila je crno svileno odijelo, dok joj je u prvom planu bio duboki dekolte.

  • +9
Christina Aguilera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim ono što su fanovi ubrzo nakon nastupa prokomentirali na društvenim mrežama bilo je vidno drugačije lice slavne pop pjevačice. 

still reeling...

Objavu dijeli Christina Aguilera (@xtina)

Dok su neki uvjereno konstatirali kako je pretjerala s korekcijama i plastičnim operacijama, drugi su stali u njezinu obranu i rekli kako će Christina zauvijek biti njihov idol kako god izgledala.

#amas #whitneyxchristina

Objavu dijeli Christina Aguilera (@xtina)

Ipak, prema fotografijama iz prošlosti, nije teško primijetiti kako je 36-godišnja pjevačica ipak radila određene estetske zahvate na svome licu. 

Osim punijih obraza, vidi se razlika na gornjoj usnici, znatno većoj nego prije. 

S druge strane valja pohvaliti njezinu stilsku promjenu, koja je nakon oskudnih izdanja ugodno iznenađenje, isto kao i umjerenija šminka. Prisjetimo se, slavna pjevačica tijekom godina postala je prepoznatljiva po izražajnoj šminki, od čega se gotovo uvijek isticao crveni ruž. 

Christina Aguilera na dodjeli American Music Awards Autor: Youtube