koronakriza joj ništa ne može

Nekadašnja pjevačica grupe Karma ne miruje: 'Ova je godina mnogo toga oduzela. Isto tako rodile su se nove ideje i projekti'

18.12.2020 u 14:08

Bionic
Reading

Koronavirus je zadao toliki udarac glazbenoj industriji da se mnogi pitaju kako će se i kad uopće oporaviti. Od glazbe živi njih puno, stoga su se morali prilagoditi mjerama, a većina ih se posvetila radu u studiju. Nešto novo trenutno sprema i bivša pjevačica grupe Karma, Majda Šušelj Tara

Nakon odlaska iz grupe Karma nije se ostavila glazbe. Svojim pratiteljima je pokazala da se trenutno nalazi u studiju gdje nastaje novi materijal. 'Ova je godina mnogo toga oduzela. Isto tako rodile su se nove ideje i projekti. Uživam u stvaranju novih pjesama', pohvalila se Majda Šušelj Tara s fotografijom iz studija.

Fanovi su joj čestitali na novim skladbama te pohvalili mladenački izgled. Izjavila je da je za njezinu vječnu fit liniju zaslužno redovito vježbanje. 'Nije bavljenje sportom nikakav luksuz nego dio osobne higijene', izjavila je svojevremeno.

Podsjećamo, nakon četiri godine stanke, 2018. godine vratila se na glazbenu scenu i počela samostalnu karijeru. S ostalim članovima grupe Karma Nenadom i Pipijem ostala je u vrlo dobrim odnosima. Prate se kroz glazbu i kad imaju prilike popiju zajedno kavu. Obožavali su ih u Češkoj, Slovačkoj i dalekoj Kini, a i danas je prati publika iz Azije.

  • +3
Majda Šušelj Tara Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Fanovi, ali i brojni Hrvati, posebno su zapamtili nastup Karme na Dori 2003. kad joj je pukao glas zbog čega je zaplakala. Pjesma koju su izvodili 'Noćas te ne dam nikome' je završila na drugome mjestu tog natjecanja.