nastavio je nizati uspjehe

Nekad je žario i palio s Colonijom, a sad će objaviti svoj album prvijenac: 'To je bio lijepi projekt, ali nisam za ponovno okupljanje'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Filip Brala/PIXSELL

Mnogima poznat kao DJ i producent Kameny, iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, a već nekoliko godina ostvaruje suradnje, prije svega s mladim vokalima, a i nekim od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj. Jedan od osnivača grupe Colonia, Tomislav Jelić ponosno predstavlja svoj album prvijenac. Pričao je o suradnji s Vannom, bivšem bendu, tetovažama

'Okupio sam mlađe izvođače i umjetnike koji su već poznati vokali, na mom izričaju, a onda sam iskoristio i pjevače koji su me zvali da im radim remiks, moje viđenje njihove pjesme pa sam i to stavio na album', ispričao je Tomislav Jelić Kameny za IN Magazin Nove TV.

Uz brojne suradnje s poznatim glazbenicima, a na svoj album uvrstio je i duetom s Vannom. 'Ja nju stvarno doživljavam kao idealni vokal za plesnu elektronsku glazbu i tako sam i uradio pjesmu', objasnio je.

Izvor: Društvene mreže

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: C.C. Kelčec

Progovorio je i na temu Colonije. '19 godina lijepih mog života koje definitivno imaju smisla. I danas kad slušam te pjesme na radiju odmah se sjetim ili putovanja koje veže uz neku od njih ili nastup ili studio. To je bio jedan lijepi projekt koji je super funkcionirao i po meni, neka funkcionira i dalje, ali nisam za ponovno okupljanje', priznao je.

  • +3

Tomislav Jelić Kameny

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: C.C. Kelčec

Indiru Levak i novu postavu Colonije se često može vidjeti u medijima, no o tom uspješnom glazbenom producentu i DJ-u manje se zna. 'Ja sam nekad bio izvođač kojeg su angažirali da bi svirao, a sad sam na drugoj strani, producent sam, pojasnio je. Publici je prepoznatljiv i po brojnim tetovažama.

'Moja žena kaže da sam kao stripoteka. Baciš se na krevet pa te rolam i čitam kao strip. To su sve crteži klinaca, anđeo, crteži klinaca. Dogovor mene i moje obitelji je da se radi jedna tetovaža godišnje za moj rođendan tako da 2. svibnja imam pravo napraviti novu', otkrio je Tomislav Jelić Kameny.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: C.C. Kelčec

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!