SJEĆATE LI GA SE?

Nakon 18 godina prvi je napustio grupu Colonia, a evo gdje je i što danas radi Kameny

Tomislav Jelić, Indira Levak i Boris Đurđević

Tomislav Jelić, Indira Levak i Boris Đurđević

Izvor: Cropix / Autor: Kristina Fazinic

U medijima su sveprisutne bivša i sadašnja pjevačica naše najpopularnije dance skupine, a nekad neodvojivi dio grupe bio je i Tomislav Jelić, no nakon razlaza s Borisom Đurđevićem i Indirom Levak više nije toliko eksponiran. Ipak, jedan od osnivača grupe Colonia i dalje marljivo stvara u glazbenoj branši

Tomislav Jelić je 2014. godine, nakon 18 godina, napustio Coloniju. Odlučio se, pisalo se tada, posvetiti novim poslovnim i životnim izazovima, a do razlaza je došlo sporazumno, zbog razilaženja u mišljenju.

'Iako je do razlaza došlo pomalo nenadano, uvjereni smo da grupu Colonia i u budućnosti čeka put popločen uspjehom, a Kamenom od srca želimo sve najbolje u novim iskušenjima i uspjeh kako na privatnim, tako i na poslovnim poljima', poručile su tada nekadašnje kolege iz benda Indira Levak i Boris Đurđević.

Tri godine nakon odlaska Tomislava Jelića grupu Colonia napustila je i Indira Levak te je Boris Đurđević nastavio uspješnu suradnju s novom pjevačicom Ivanom Lovrić.

Otkad je otišao iz Colonije, Tomislav Jelić Kameny nije se družio s nekadašnjim kolegama. Uspješno se počeo baviti organizacijom manifestacija, a kraće je razdoblje surađivao s Ninom Badrić. U posljednjih nekoliko godina okupio je u svojoj cijenjenoj producentskoj kući Styx Production nekoliko mladih pjevača - Nikolu Marjanovića, Ivu Čurić, Doru Vestić i Gregora Grega Klarića, Mateja Podgorščaka iza čijih singlova stoji kao producent.

Izvor: Društvene mreže

  • +4
  • +1

Tomislav Jelić Kameny

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!