VIDNO STARIJI

Nećete vjerovati kako danas izgleda slavni glumac iz ‘Seks i grada’

07.02.2019 u 17:49

Bionic
Reading

Kyle MacLachlan televizijskoj je publici najpoznatiji po ulogama u serijama ‘Twin Peaks’ i ‘Seks i grad’. Tijekom posljednjih 17 godina MacLachlan znatno se promijenio, pa je svojim posljednjim pojavljivanjem na crvenom tepihu mnoge iznenadio izgledom

Da su ga godine stigle te da se ne namjerava više boriti sa znakovima starenja, glumac Kyle MacLachlan pokazao je dolaskom na gala večeri amfAR.

Na glamuroznoj večeri u New Yorku, MacLachlan se pojavio u društvu zgodne supruge Desiree Gruber za koju se oženio 2002. godine i s kojom dijeli sina Calluma. Većina se iznenadila njegovom prirodnom frizurom koju je do sada uredno bojio u smeđe. Ovoga puta bez imalo razmišljanja pokazao je potpuno sijedu kosu.

Inače, 59- godišnji Kyle proslavio se brojnim filmskim i televizijskim ulogama. Gledatelji ga pak najviše pamte po ulozi Dalea Coopera u seriji Twin Peaks koja se emitirala ranih 90-ih, te kasnije kao partnera zgodne Charlotte u seriji ‘Seks i grad’. Od njegova angažmana u 'Seks i gradu' prošlo je punih 17 godina.

Kyle MacLachlan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia