život u krletci

Je li 'osjećaj zarobljenosti' presudio braku Joea Jonasa i Sophie Turner?

06.09.2023 u 22:31

Bionic
Reading

Ovaj tjedan glasno je odjeknula vijest o prekidu i rastavi braka pjevača Joea Jonasa i glumice Sophie Turner. Par se donedavno činio kao da ih ništa ne muči, ali čini se da je sve bila samo sjajna gluma za javnost

Glazbenik i bivša zvijezda Igre prijestolja vjenčali su se 2019. nakon gotovo tri godine veze, a četiri godine nakon izgleda da je velikoj ljubavi došao kraj. U utorak je Joe Jonas predao papire za razvod braka u Miamiju, navodeći da je njegova zajednica sa Sophie Turner 'nepovratno prekinuta'.

Navodno Joe Jones i Sophie Turner imaju potpisan predbračni ugovor, no detalji o provedbi njihove rastave zasad su još nepoznati.

S obzirom da par ima dvoje djece, u papirima stoji i da on želi zajedničko skrbništvo i podijeljenu roditeljsku odgovornost nad trogodišnjom Willom i jednogodišnjakinjom, čije ime još nije poznato.

Međutim, priče su već počele kružiti, a javnost je, kao i uvijek, počela špekulirati o mogućim razlozima njihovog razlaza...

Sophienin prijatelj, koji nije želio biti imenovan, otkrio je da je par počeo imati problema prošlog Božića te da se ona rastala od njega početkom ovog ljeta, provodeći sljedeće mjesece u zabavi sa školskim prijateljima u Velikoj Britaniji ili na odmoru s njima u Europi.

Za DailyMail progovorila je i prijateljica glumice koja je otkrila da je 27-godišnja Sophie u društvu gdje je jedino ona udana žena s dvoje djece te da se zbog toga osjeća zarobljeno.

'Sophie se osjeća kao da se tek budi i shvaća kakav je njezin život i stvarnost. Postala je slavna u vrlo mladoj dobi, zatim se udala i dobila djecu u ranoj dobi i nikada zapravo nije imala tinejdžerske godine spavanja uokolo i samo se bezbrižno zabavljala s prijateljima', rekla je odavši tajnu o osjećajima Turner.

Slično je otkrio i izvor za TMZ navodeći da je ljubav Sophie Turner prema noćnim izlascima bila je glavni razlog zbog kojeg se Joe Jonas odlučio nakon četiri godine braka zatražiti razvod od glumice: ''Ona voli partijati, on voli biti kod kuće. Žive sasvim drugačije živote.'

  • +5
Joe Jonas i Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia